Ce se întâmplă cu alocațiile de la 1 iulie 2021. Florin Cîțu a făcut anunțul

[ad_1]

Florin Cîțu a explicat dacă alocațiile vor fi majorate de la 1 iulie 2021 sau nu. Premierul a declarat că bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%.


In articol:


Premierul Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă dacă alocaţiile vor fi majorate de la 1 iulie, afirmând că bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, iar celelalte propuneri legat de acest subiect erau din partea PSD. El a precizat că se aşteaptă ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, undă verde pentru nunți, botezuri și evenimente private (VIDEO)

Ce a transmis Florin Cîțu

„Aici nu va trebui să existe niciun fel de discuţie, bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, este ceea ce avem în buget în acest moment, este un amendament care a trecut în Parlament, celelalte propuneri erau propuneri care ţin de PSD.
Mă aştept ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare al acestei coaliţii, să susţină obiectivele pe care ni le-am asumat în faţa partenerilor noştri internaţionali şi nu să susţină legi ale PSD”,
a transmis Florin Cîţu.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu: „Rock on, Romania!” Veste importantă despre campania de vaccinare

Florin Cîțu a vorbit despre alocațiile copiilor.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citeste si: Florin Cîțu a transmis că oamenii se pot vaccina fără programare, doar cu cartea de identitate

Întrebat dacă sunt membri ai coaliţiei care susţin legea

PSD, premierul a răspuns: „Am înţeles că sunt câteva în parlament, se întârzie şi semnalul este clar că nu vreau să ajungem să trebuiască iar să luăm noi decizia să corectăm. Este în Parlament legea care peermite creşterea anuală a alocaţiilor, trebuie să ne ţinem de acest calendar”.

Citeste si: Noi relaxări de la 1 iunie! Florin Cîţu a făcut marele anunţ

Citeste si: Ce măsuri intră în vigoare de la 15 mai! Florin Cîțu: „Revenirea la normalitate vine mai devreme”

[ad_2]

Citește mai mult..