Clujeanul care și-a ucis cu sânge rece copilul de 8 ani și-a primit acum pedeapsa

[ad_1]

O crimă terifiantă a șocat România în vara anului trecut. După trei zile de la momentul în care a fost dat dispărut, un băiețel de 8 ani a fost găsit mort în mașina abandonată a tatălui său.


In articol:


Bărbatul din Cluj care şi-a înjunghiat mortal, în iulie 2020, propriul copil de doar 8 ani, și-a primit astăzi sentința. Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viaţă de o instanţă a Tribunalului Cluj. Decizia nu este definitivă, ea putând fiind atacată cu recurs.

Citeste si: Caz șocant. O româncă dispărută în Serbia a fost găsită îngropată în spatele unei casei

Închisoare pe viață pentru tatăl criminal

Pe 28 iulie 2020, un copil de 8 ani a fost găsit mort, în maşina tatălui său, după ce a fost dat dispărut cu trei zile înainte, de către mama sa.

Raportul Institutului de Medicină Legală a concluzionat, la momentul respectiv, că după ce a fost ucis, băiatul de opt ani a rămas de sâmbătă seara şi până marţi
dimineaţa pe bancheta din spate a autoturismului deţinut de tatăl copilului. Deocamdată, anchetatorii nu au stabilit locul unde a fost comisă crima.

Citeste si: Caz șocant în Popeşti-Leordeni. O copilă de 11 ani a fost înjunghiată de mama sa

Takacs Gyorgy (46 de ani) ar fi comis crima cu premeditare, consideră judecătorii de la Tribunalul Cluj. ” Condamnă pe inculpatul T.G.,
pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, la pedeapsa detenţiunii pe viaţă
„, se arată în sentinţa de luni a Tribunalului Cluj, care poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. 

Takacs Gyorgy le-a declarat poliţiştilor că şi-a ucis fiul de 8 ani pentru că acesta i-ar fi cerut-o, spunându-i că, în caz contrar, se va sinucide pentru că nu ar fi vrut să locuiască cu mama lui.

Tentativă de sinucidere ratată

Takacs Gyorgy a încercat să se sinucidă după cumplita crimă, dar nu a mai avut curaj. El le-a explicat poliţiştilor cum a decurs tentativa de sinucidere: „A zis că l-a durut când s-a înţepat şi a renunţat”, au spus surse judiciare citate de Adevarul. Potrivit poliţiştilor, acesta ar fi un indiciu că suspectul ar fi avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Bărbatul şi-a tăiat venele şi s-a tăiat în zona coastelor, rănile nefiind fatale.

După câteva zile de îngrijiri medicale la Terapie Intensivă, bărbatul şi-a revenit şi a fost arestat preventiv.

[ad_2]

Citește mai mult..