Philip de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Berna. Cu ce brunetă s-a afișat acesta la bustul gol

[ad_1]

Albu Philip, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-a afișat recent pe pagina sa de Instagram într-o ipostază destul de sexy cu o brunetă focoasă și i-a pus pe fani pe jar. Află cine este noua apariție feminină din viața acestuia și cum arată.


In articol:


După ce relația dintre el și Berna s-a sfârșit, Philip s-a filmat alături de Beyonce de România. Clipul a devenit viral pe platforma de social media, TikTok, iar fanii sperau ca între cei doi să se înfiripe ceva.

Însă… atât Philip și Beyonce le-au mărturisit urmăritorilor lor faptul că nu formează un cuplu.

Philip, la bustul gol, alături de o brunetă

Citeste si: Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei! Pe ce fată a pus ochii?

După ce s-a postat cu Beyonce de România, acum, Philip s-a fotografiat cu o brunetă misterioasă. Imaginea cu cei doi i-au pus pe fani pe gânduri și aceștia cred, cu tărie, că Elena este noua iubită a tânărului.
Nu se știe încă sigur dacă Philip a reușit într-un final să o dea uitării pe Berna. Însă un lucru este clar, cei doi par extrem de apropiați în ipostaza în care s-au lăsat surprinși.

Philip și Elena[Sursa foto: Instagram]

Ce s-a întâmplat între Berna și Philip

Berna și Philip au luat-o pe drumuri separate destul de recent. Aceștia au vorbit deschis despre relația lor și au afirmat faptul că existau multe certuri.

Citeste si: Andreea Oprică și Philip Albu de la „Puterea Dragostei”- un posibil cuplu: „Și mie de tine, inima mea!”

Totodată, Philip a precizat faptul că Berna era foarte geloasă și că acesta a fost unul pentru motivele pentru care s-a ajuns la despărțire.

Berna și Philip[Sursa foto: Instagram]

Anunțul despărțirii a fost făcut de Berna pe rețelele de socializare. Blondina a spus clar și răspicat faptul că ea și Philip nu mai formează un cuplu.

Totodată, ea a mărturisit că nu va exista o împăcare și că nu vrea să mai fie asociată cu fostul ei iubit.

„Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a notat fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe contul de Instagram.

 

[ad_2]

Citește mai mult..