George Simion: „Domnul Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministru al României”

[ad_1]

Liderul deputaţilor AUR, George Simion a făcut mai multe declarați, marți, în cadrul plenului reunit. Acesta a precizat că Florin Cîţu a ajuns premier al României dintr-o întâmplare nefericită şi că acesta a fost luat de Ludovic Orban şi făcut premier, iar în plenul Palamentului vorbeşte despre alegerile interne ale PNL.


In articol:


„Domnul Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită premier al României. L-a luat dl Orban de pe stradă, l-a făcut premier şi acum vine în faţa Parlamentului să vorbească despre alegerile interne ale PNL, când ar trebui să dea raport în faţa românilor.

Vă e frică de noi şi de români, domnule Cîţu şi aveţi de ce să vă fie frică pentru că nu îndrăzniţi să mergeţi nicăieri fără bodyguarzi. Sunteţi un fricos care nu are de ce să fie premier, după cum mulţi care au fost premieri nu trebuiau să conducă România. Nu, nu sunteţi de vină pentru tot ce s-a întâmplat în 30 de ani, dar să ştiţi că ne-a sunat mineri şi nu pot munci de 2 săptămâni pentru că nu le-aţi dat autorizaţie.
Ne-a sunat primarul de la Voineasa să întrebe când anume veţi retroceda pădurile la care nu aveaţi nici un drept, dvs şi familia dvs, domnule Cîţu. Legat de educaţia copiilor, colegii senatori au votat ceva şi aţi spus că veţi da un ordin pentru a impune o educaţie pornografică pentru clasele primare şi nu sunt mulţumiţi de dvs colegii dvs şi de aceea nu îi lăsaţi să voteze. O să mai fie moţiuni şi nici electoratul USR nu e mulţumit pentru că nu aţi făcut nimic cu pensiile speciale.
Azi vin de la protestul transportatorilor din CFR. Ceferiştii sunt foarte nemulţumiţi de fpatul că nu aveţi nicio viziune pentru transportul feroviar din România şi sunte de transportatori, camionagii sunt nemulţumiţi că le impozitaţi diurna”
, a afirmat George Simion, de la tribuna Parlamentului.

George Simion: „Vă e frică de noi şi de români, domnule Cîţu şi aveţi de ce să vă fie frică pentru că nu îndrăzniţi să mergeţi nicăieri fără bodyguarzi”

Citeste si: Premierul Florn Cîţu: „Social-democraţii văd în mine cel mai mare inamic al lor, cea mai mare ameninţare..”

Tot George Simion l-a întrebat pe premier cum îi protejează pe români în micile lor afaceri.

„Cum protejaţi micii afacerişti români? Ne-au sunat din judeţul Galaţi şi îşi aruncă castraveţi pentru că nu au unde să le vândă şi dvs spuneţi că protejaţi antreprenorii români.
Într-o economie fantastică în care trăiţi dvs totul e grozav. În realitate preţurile la materialele de construcţii au crescut. Faceţi ceva pentru români ca să nu ne mai sune oamenii pe noi. Faceţi ceva pentru Roşia Montană. Nu faceţi nimic pentru Roşia Montană, pentru minerii de la Valea Jiului. Ne sună românii şi se plâng de dvs, dumnule Citu şi ne roagă oamenii – faceţi ceva ca să scăpăm de Guvernul Cîţu şi o să facem ceva şi acum, la toamnă şi de câte ori e nevoie”
, a  mai adăugat George Simion.

Camera Deputaţilor şi Senatul dezbate şi votează, în plenul reunit de marţi, moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului.

Citeste si: Cei care se vaccinează anti-COVID vor beneficia de câte o zi liberă pentru fiecare doză

[ad_2]

Citește mai mult..