Incendiu la un bloc din București. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

[ad_1]

Este incendiu în Capitală, la ultimul etaj al unui bloc din Sectorul 1. 30 de persoane au fost evacuate iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Valentin Stan, jurnalist Digi24: Este o misiune extrem de dificilă pentru pompierii din București, din cauza faptului că fumul este foarte dens, dar și pentru că flăcările s-au extins și la alte apartamente.

În urmă cu aproximativ 30 de minute a izbucnit acest incendiu la ultimul etaj al unui bloc din centrul Capitalei.

Acolo a mers Detașamentul special de salvatori al pompierilor. Sunt militari care au rolul de a verifica fiecare apartament, de a salva oamenii blocați în locuințe.

Au fost evacuate 30 de persoane.

Sunt zeci de militari care intervin inclusiv de la înălțime, cu autoscări, pentru a stinge flăcările.

Știm de la ISU București că incendiul este ținut sub control de pompieri, nu se mai poate extinde.

Salvatorii mai au nevoie de aproximativ o oră pentru a stinge complet flăcările. Au 9 autospeciale de stingere, 3 autoscări, inclusiv paramedici SMURD au fost aduși pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală, pentru a acorda primul ajutor, dacă este cazul, dacă sunt persoane rănite sau dacă au fost oameni cu atacuri de panică în urma acestui incendiu.

Două persoane au fost transportate la spital. Este vorba de o fată de 16 ani, care a fost dusă la Spitalul Grigore Alexandrescu, și de o femeie de 81 de ani, dusă la Spitalul Floreasca.

Editor : A.C.

[ad_2]

Citește mai mult..