Andreea, mama gemenilor, este din nou live pe rețelele de socializare. Femeia continuă să facă TikTok-uri

[ad_1]

Mama gemenilor din Ploiești continuă să intre live pe internet. Micuții ei care au căzut de la etajul zece al unui bloc au fost înmormântați în urmă cu doar câteva zile.


In articol:


Mama gemenilor morți din Ploiești a fost externată de la psihiatrie pentru a participa la înrmomântarea copiilor. La două zile după ce și-a condus copiii pe ultimul drum, femeia a revenit pe TikTok. Chiar dacă a fost criticată în mediul online, ea merge mai departe și are apariții specifice celor dinainte.

Citeste si: Ce vedetă a pierdut un copil în același fel în care au murit gemenii din Ploiești. Detalii șocante

Internauții i-au criticat gestul de mamă, atunci când și-a lăsat fiii nesupravegheați, însă alții nu o învinovățesc deoarece știu că din cauza problemelor psihice a acționat așa. Astfel, mama gemenilor și-a făcut un nou cont de TikTok la două zile după înmormântare.

Mama și tatăl copiilor și-au luat adio de la gemeni, iar la scurt timp Andreea a șocat. Ea a încărcat videoclipuri și promite că va face dezvăluiri.

Andreea s-a filmat în timp ce fredona manele

Mama copiilor era foarte activă pe rețelele de socializare. Când au murit gemenii, ea era live pe Facebook. De asemenea, stă non-stop pe TikTok. Acum, însă are un nou cont, deoarece cel vechi i-a fost blocat.

Citeste si: VIDEO| Frații din Ploiești vor fi înmormântaţi astăzi. Unde vor fi îngropați gemenii care au căzut de la etajul zece

Mama fraților căzuți de la etajul zece.[Sursa foto: Facebook]

La două zile după despărțirea de micuți, femeia și-a deschis un nou cont de TikTok, cu un username asemănător celui anterior și a început să posteze din nou videoclipuri cu care internauții se pare că sunt obișnuiți.

Citeste si: VIDEO| Tragedie uriașă. Doi copii, gemeni, de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Într-un clip postat pe 17 august, femeia fredona versurile unei manele mai vechi a lui Adrian Minune.

Când gemenii au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiesc, mama stătea live pe contul ei oficial de socializare.

Pe video se aude sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea LIVE pe Facebook se opreşte.

Conform Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe LIVE-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, aceasta ar fi ora.

După tragedie, Andreea a fost dusă la spital, deoarece se afla în stare de șoc.

Citeste si: Andreea, mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10, a fost acuzată de ucidere din culpă și este cercetată în stare de libertate

[ad_2]

Citește mai mult..