Lună plină august 2021. Ce să nu faci în noaptea în care se produce acest fenomen. Aduce ghinion!

[ad_1]

Luna plină reprezintă faza maximă a Lunii, atunci când aceasta se află la apogeu. Este o perioada de concentrare maximă a energiei și a emoțiilor. Este momentul în care culegem roadele activităților noastre, mai exact cele pe care le-am inițiat la începutul lunii.


In articol:


Totodată, în timpul lunii pline, mintea noastră este foarte activă. Putem simți un nivel emoțional ridicat, dar și o emoție foarte puternică. În plus putem avea tulburări de somn, disponibilitate pentru aventură, iritabilitate.

Lună plină august 2021. Ce să nu faci în noaptea în care se produce acest fenomen?


Este o perioadă puțin ambiguă pentru unele zodii: pe de o parte suntem plini de idei și inspirație, dar pe de altă parte suntem instabili din punct de vedere emoțional.

Însă, este important să vă puteți controlați emoțiile și să nu vă lăsați provocati în diferite situații: nu intrați în discuții și nu faceți achiziții impulsive. Lasă energia lunii să curgă acolo unde contează, mai ales că în august este o lună plină foarte specială.

Luna plină va avea loc pe 22 august, la ora 15:00, ora Moscovei, în Vărsător, care a fost, un semn rar în iulie. Luna plină din august trebuia să fie în Capricorn, dar se pare că universul a decis din nou să ne îndrepte spre Era Vărsătorului.

Lună plină august 2021. Ce să nu faci în noaptea în care se produce acest fenomen. Aduce ghinion![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 22 august 2021. Cine va avea parte de o surpriză

Luna se va afla sub influența lui Jupiter în această perioadă, iar aceasta va aduce cu sine mult noroc și succes.

Asta înseamnă că, cu cât gândești mai pozitiv și cu cât ești mai curajos în urmărirea ambițiilor tale, cu atât rezultatele tale vor fi mai bune. În această perioadă poti inecerca o nouă activitate, perfecționează-ți abilitățile, descoperă-ți talentele și arată-le lumii- planetele sunt în favoarea ta.

De asemenea, luna plină din august este bună pentru a găsi oameni cu aceleași idei și pentru a întări legăturile cu prietenii și familia.

Universul vă poate pune în contact cu vechi prieteni; nu vă grăbiți să îi scoateți din viața voastră- ei ar putea fi cei care vă pot învăța ceva important.

Lună plină august 2021. Ce să nu faci în noaptea în care se produce acest fenomen. Aduce ghinion![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Luna Plină august 2021: Zodiile care vor avea parte de multă bucurie

Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv.

Luați-vă timp mai mult pentru a vă relaxa si pentru starea dumneavoastră de spirit. Meditați pentru a reduce supra-stimularea și pentru a vă aduce

într-o stare de resurse și canalizați-vă energia spre creativitate. Puneți-vă dorințe, vizualizați, fiți clar cu privire la obiectivele dumneavoastră și gândiți pozitiv. Nu petreceți luna plină în lene, astfel lăsați energia să curgă. Și fiți atenți la detalii dacă o linie întâmplătoare de pe un panou publicitar sau dintr-o revistă vă atrage atenția, cu siguranță nu este o coincidență.

Citeste si: Luna Noua 2021. Zodiile care vor fi extrem de afectate


[ad_2]

Citește mai mult..