Mesaj antivaccinist al senatorului AUR Sorin Lavric: Certificatul atestă „condiţia de sclavi”. „Vor să ne îmbolnăvească trupurile”Senatorul AUR, Sorin Lavric, a postat pe contul personal de pe reţeaua Facebook un mesaj antivaccinist în care a declarat că certificatul verde este un „buletin” care atestă „condiţia de sclavi”. În opinia senatorului, certificatul de vaccinare este o patalama „menită a ne segrega”.

„Certificatul verde nu este doar o neobrăzare iraţională venită din partea unor autorităţi slugarnice, care au încetat să se mai îngrijească de sănătatea noastră, dar în plus este expresia unui dictat politic”, a declarat senatorul Lavric într-o postare publicată luni, 22 noiembrie, pe Facebook.

Într-un mesaj video de circa 2 minute, Lavric mai spune că „certificatul este dovada unor  intenţii criminale: vor să ne trateze până ne vor băga în mormânt”.

Senatorul AUR vorbeşte, în acelaşi timp, despre un „război” care nu mai este nici politic nici medical, ci va fi unul „spiritual”.

„Nemerncii aceştia vor să ne înrobească voinţa, să ne îmbolnăvească trupurile şi să  ne sufoce credinţa”, a declarat Lavric.

Senatorul este de părere că românii vor fi „duşi cu zăhărelul” din şase în şase luni pentru a li se face un rapel „până când veţi fi îndopaţi cu viruşi până într-atât de mult încât veţi deveni voi înşivă vectorii de răspândire a epidemiei ”.

Sorin Lavric, elogii pentru foştii legionari în parlament

Anul trecut, în presă au apărut mai multe fragmente scrise de Sorin Lavric, care conțineau jigniri la adresa femeilor, pentru care senatorul AUR a fost reclamat la CNCD.

Lavric susținea într-una dintre scrierile sale publicate în anul 2019 că „bărbații nu caută în femei deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea” și că „o mie de femei erudite strânse laolaltă nu fac cât fascinația uneia singure din cele care au privilegiul nurilor”.

În martie 2021, Sorin Lavric a mai fost implicat într-un scandal în parlament, după ce a adus elogii legionarilor.

Deputatul Silviu Vexler a declarat, cu acea ocazie, că este o „umilinţă îngrozitoare la adresa victimelor Holocaustului” existenţa a două proiecte de lege prin care se doreşte reintroducerea indemnizaţiilor oferite de statul român „pentru foştii legionari, urmaşii lor şi urmaşii criminalilor de război sau ai celor care au făcut parte din organizaţiile naziste”. Senatorul AUR, Sorin Lavric a replicat și i-a transmis că nu va înceta să vorbească cu „veneraţie” despre „martiri, despre eroi”.

Editor : A.D. | M.L.Citește mai mult..