Stratul de zăpadă în Poiana Brașov este de jumătate de metru. Sezonul de schi se va deschide oficial de CrăciunEste atmosferă de vacanță pe pârtiile de la munte. În Poiana Brașov stratul de zăpadă are aproape o jumătate de metru și chiar, dacă nu se poate schia, iubitorii sporturilor de iarnă au găsit o soluție. Au transformat pârtia într-un derdeluș numai bun pentru curse cu sania sau colacul gonflabil. 

A nins din belșug în ultimele zile în Poiana Brașov. Până când sezonul de schi se va deschide oficial, pârtiile s-au transformat în derdelușuri.

Nu a contat că afară erau sub zero grade Celsius. Distracția a fost pe primul loc.

Turiștii care au acces în parcul de distracții achită o taxă de 100 de lei pe zi, iar copiii 75 de lei pe zi.

Schiorii mai au de așteptat doar câteva zile. De Crăciun, pârtiile din Poiana Brașov se vor deschide și pentru ei.

Meteorologii au emis, marţi, noi avertizări nowcasting Cod galben de vânt, ce vizează zone montane din Muntenia, pe parcursul următoarelor şase ore.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 16:00, la altitudini de peste 1.800 de metri, în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa vântul va sufla cu viteze de peste 90 – 100 km/h, iar zăpada viscolită va reduce vizibilitatea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Editor : G.M.Citește mai mult..