Cum s-au îmbrăcat vedetele la Oscar 2022

[ad_1]

Maurice Munteanu: „Combinația dintre cămășa albă, guler montant și fustă neagră n-are moarte!”

Maurice Munteanu, celebrul jurat “Bravo, ai stil!”, a venit astăzi la “Dimineața cu noi” pentru a ne oferi detalii prețioase legate de ținutele pe care vedetele internaționale au ales să le poarte anul acesta, la Gala de decernare a Premiilor Oscar. Acesta a făcut și câteva recomandări, în cazul în care dorim să purtăm anumite ținute asemănătoare celor din cadrul renumitului eveniment.

Citeste si: George Tănase, matinalul de la “Dimineața cu noi”, dezvăluiri incredibile

“Ținuta actriței Uma Thurman, (Bottega Veneta – Casă de modă de lux italiană n.r.) este preferată mea. Este un tip de elegantă clasică, splendidă, pe care nu ai să o vezi niciodată aici și, oricum, pe care foarte rar o vezi și acolo (Oscar – n.r.).
Singura mențiune este că aș fi scos inelul acela (al actriței – n.r.) de pe degetul mare, pentru că nu-mi place cum arată în tipul acesta de compoziție, și aș fi pus ceva la baza gâtului. Altfel, găsesc că această combinație dintre cămășa albă, guler montant și fustă neagră n-are moarte! Mi se pare de-o fluiditate, de-o simplitate care penetrează cumva toată flamboaianța asta inutilă pe care genul acesta de eveniment o aruncă la scenă deschisă”,
a spus Maurice Munteanu.

Dacă o persoană care nu are silueta celebrei actrițe poate purta o ținută aidoma acesteia, ne spune specialistul.

Citeste si: Înscrieri Casa Iubirii: Cum poţi participa la casting-ul celui mai impresionant dating show?

“Dacă ai cinci kilograme în plus poți să te îmbraci așa, bineînțeles, dar depinde foarte tare ce se întâmplă cu talia, în cazul acesta.
Talia poate fi mai înaltă, putem vorbi despre o fustă cu drapaj, spre exemplu, în zona taliei, păstrând proporțiile, cromatica, iar tocul să fie suficient de înalt”
, a mai adăugat Maurice Munteanu.

Pe de altă parte, juratul “Bravo, ai stil!” a criticat ținuta actriței Amy Schumer (designer Oscar de la Renta – n.r.).

Citeste si: Doamna cântecului românesc, Maria Cârneci, la „Dimineața cu noi”

“Fundița aceea mi se pare complet nefericită, mai cu seama decolteul nu este neapărat ce trebuie, mă refer strict la proporții; nu-mi place nici machiajul, mi se pare că este complet ștearsă. Practic, nu-mi place elementul principal, funda. Nu pune în valoarea nimic”, a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea”

[ad_2]

Citește mai mult..