O familie din Florida a găsit în piscina casei un aligator uriaș, de peste 3 metriUn aligator de peste 3 metri lungime a fost găsit în piscina unei familii din Florida. Alertați, salvatorii care au ajuns la fața locului s-au arătat uimiți de dimensiunile reptilei, relatează CNN. Astfel de apariții nu sunt neobişnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al aligatorilor, primăvara şi vara, însă acesta s-a remarcat prin mărimea sa uriaşă. „Era pur şi simplu un monstru”, a precizat șeriful comitatului din zonă. 

O familie din Deep Creek, Florida, a fost trezită de nişte „zgomote puternice” la primele ore ale dimineţii,  a transmis Biroului şerifului din comitatul Charlotte, citat de CNN.

Când s-au dus să investigheze, membrii familiei au descoperit oaspetele lor neaşteptat: un aligator uriaş, care măsura mai bine de trei metri. 

„A sfâşiat paravanul pentru a ajunge la apa rece şi plăcută”, a precizat biroul şerifului.

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de întâlniri cu aligatorii nu sunt neobişnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere, primăvara şi vara. Însă acesta s-a remarcat prin mărimea sa uriaşă. 

„Acesta era pur şi simplu un monstru”, a spus Stender. „Era uriaş”.

Ofiţerii de poliţie aflaţi la faţa locului au chemat o persoană specializată pentru a-l prinde. Acesta a folosit un ştreang pentru a scoate aligatorul din piscină şi apoi i-a lipit gura cu bandă adezivă pentru a putea fi transportat în siguranţă.

Aligatorul a fost dus în oraşul Muse, aflat în apropiere, care este „mai propice” pentru aligatori, a spus Stender.

Editor : A.A.Citește mai mult..