Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum fostul președinte al țării

[ad_1]

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, în București. Se pare că el este cel care l-ar fi provocat.


In articol:


Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, pe raza Sectorului 2, în București. Primele informații arată că fostul președinte al României ar fi provocat incidentul. Politicianul a lăsat și un bilet pe mașină.

Bărbatul a lovit o mașină, iar apoi a mers singur la Poliție, pentru a anunța ce s-a întâmplat.

Citește si: Traian Băsescu a reacționat după ce Udrea a fost arestată: „Nu am spus niciodată despre…”

Traian Băsescu este implicat într-un eveniment rutier, din Capitală.
Se pare că fostul președinte al României s-ar fi dus singur la Poliție, după ce ar fi lovit o mașină care era parcată. Incidentul a avut loc pe raza Sectorului 2.

Traian Băsescu a mers singur la Poliție

Potrivit primelor informații. Băsescu ar fi acroșat oglinda din spate a autoturismului, iar apoi a lăsat un bilet, pe parbrizul mașinii lovite, prin care își cerea scuze pentru incident.
La scurt timp, Traian Băsescu a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, pentru a raporta ce s-a întâmplat, potrivit Antena3.ro.

Fostul șef al statului a declarat că ar fi lovit, de fapt, un semafor. Cu toate astea, polițiștii rutier susțin că fostul președinte al României ar fi lovit o mașină.

Traian Băsescu este implicat într-un accident rutier.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: VIDEO- Gardul vilei de protocol în care Traian Băsescu locuiește a fost vandalizat

Nu este singurul accident al lui Traian Băsescu. În anul 2008, fostul președinte al României a lovit o mașină oprită în fața lui, chiar cu o zi înainte de summitul NATO. Incidentul avusese loc pe bulevardul Regina Elisabeta.

În anul 2013, fostul președinte al României a mai fost implicat într-un accident rutier, la Otopeni. Acesta este al treilea incident al lui Traian Băsescu.

Citește si: VIDEO| Primele declarații făcute de Traian Băsescu după ce a fost externat din spital. Unde va locui fostul președinte

Până la această oră, fostul politician nu a vorbit despre acest incident.

Citește si: Cum a reacționat Traian Băsescu atunci când a aflat că Elena Udrea a fost arestată: „N-am vorbit, n-am avut cum”

[ad_2]

Citește mai mult..