Atac terorist împotriva conducerii din Ucraina. Cum ar fi avut loc totul

[ad_1]

Atacul terorist împotriva lui Zelenski ar fi fost însă dejucat de agențiile de aplicare a legii, a declarat un adjunct ministrului de Interne, relatează BBC.


In articol:


Un adjunct ministrului de Interne a susținut că președintele Volodimir Zelenski ar fi fost ținta unui atac, într-un interviu televizat, astăzi.

Citeste si: Bilanțul tragediei de la Kiev: Aproximativ 1.288 de cadavre ale civililor au fost găsite de la începutul invaziei ruse

Atacul terorist împotriva lui Zelenski ar fi fost însă dejucat de agențiile de aplicare a legii

„Grație informațiilor pe care le primim de la sursele noastre operaționale, am reușit să prevenim un act terorist împotriva conducerii țării noastre”, a spus prim-adjunctul ministrului de
interne ucrainean, Yevhen Yenin.

Citeste si: Care a fost ultimul mesaj pe care şi l-au trimis doi copii înainte să moară în masacrul din Texas. Cei doi prieteni vor fi înmormântați unul lângă celălalt

Însă acesta nu poate dezvălui încă prea multe detalii.
El a adăugat că „va fi posibil să povestim despre asta mult mai detaliat după victoria” în războiul cu Rusia.

În martie, Zelenski ar fi fost vizat de un alt atac terorist

La sfârșitul lunii martie, Ucraina a anunțat că mercenarii grupului Wagner plănuiesc o tentativă de asasinat asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelensky și a premierului Denis Șmihal, potrivit  Unian.ne t.

Citeste si: VIDEO- Autorul atacului mortal de la Berlin a lăsat o scrisoare

Iar pe data de 22 martie, un grup condus de un agent al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a fost arestat în oraşul Ujgorod, a transmis agenţia de presă ucraineană Unian.

Guvernul ucrainean afirmă că echipe de spioni ruşi ar fi încercat să ajungă la Kiev şi să-l elimine pe Zelenski de mai multe ori de la începutul războiului, în 24 februarie.

[ad_2]

Citește mai mult..