Simona Halep, în optimi la Wimbledon, după o victorie-fulger. „Mă aștept să câștig toate meciurile”

[ad_1]

Simona Halep este într-io formă bună pe iarba de la Wimbledon și a reușit să ajungă relativ ușor în optimile de finală, fiind singura româncă rămasă în competiția din turneul de Grand Slam.


In articol:


Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale turneului englez, după ce a învins-o în două seturi și doar 66 de minute pe poloneza Magdalena Frech cu 6-4,

6-1.

Citeste si: Victorie emoționantă pentru Simona Halep

Simona Halep (30 ani, locul 18 WTA), cap de serie numărul 16, s-a impus fără probleme în fața jucătoarei de pe locul 92 mondial. 

Simona Halep, meci extrem de greu în optimile de la Wimbledon

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 190.000 de lire sterline (peste 220 mii euro) pentru accederea în grupul ultimelor 16 jucătoare rămase în competiția de la Wimbledon.

Citeste si: Simona Halep, calificare în turul trei la Wimbledon. Adversar ușor în următorul meci

Pe Halep o așteaptă un meci dificil în optimi. Va întâlni învingătoarea dintre spaniola Paula Badosa (a patra favorită) şi cehoaica Petra Kvitova (cap de serie numărul 25), dublă campioană la Wimbledon (2011, 2014).

Pe Simona Halep o așteaptă un meci dificil în optimi. Va întâlni învingătoarea dintre spaniola Paula Badosa (a patra favorită) şi cehoaica Petra Kvitova

[Sursa foto: Twitter ]

Campioană la Londra în 2019, Simona Halep, care în 2021 nu a participat la Wimbledon, fiind accidentată (ediţia din 2020 a fost anulată), a bifat astfel a zecea sa victorie consecutivă în Grand Slam-ul pe iarbă.

Simona Halep, declarații după calificarea în optimi 

Întrebată ce așteptări are de la săptămâna a doua de la All England Club, Halep a răspuns simplu, amuzată: „Mă aștept să câștig toate meciurile”.

Citeste si: Irina Begu, eliminată în turul trei la Wimbledon. Cu câți bani a plecat acasă

Simona a continuat într-o notă mai serioasă, potrivit GSP: „E mai greu în săptămâna a doua, dar nici prima nu e ușoară, în special primul tur e dificil, din cauza emoțiilor. Abia aștept partida din optimi!”.

Citeste si: Simona Halep, în turul doi la Wimbledon. Serena Williams, eliminată din primul tur

„A fost un meci bun, întotdeauna e greu să joci pe iarbă. Sunt foarte mulțumită cu victoria, e mereu o plăcere să joc la Wimbledon și am amintiri plăcute de aici. Încerc să mă bucur de fiecare zi în parte. 

Experiența trofeului câștigat în 2019 mă ajută mult, îmi oferă încredere, dar orice meci e complicat.  Toate adversarele sunt greu de învins. Vreau să o iau meci cu meci și să dau totul. Țin să mulțumesc și publicului, mereu creează o atmosferă deosebită”, a mai spus Simona Halep în speech-ul de la final.



[ad_2]

Citește mai mult..