Un șofer fără permis de conducere a fost urmărit în trafic cu focuri de armăFocuri de armă în Vrancea, pe urmele unui șofer fără permis, prins pentru a doua oară în trafic.


In articol:


Un tânăr a fost oprit cu focuri de armă, în Vrancea. Acesta conducea fără permis de conducere și a fost prins a doua oară în trafic.

Citeste si: 40 de migranţi şi două călăuze, prinşi când au încercat să treacă ilegal frontiera României spre Ungaria

Șoferul nu a oprit semnalelor luminoase ale polițiștilor, așa că aceștia au fost nevoiți să îl oprească cu arma. Incidentul s-a produs în comuna Cotești din Vrancea.
Ulterior, tânărul a fost prins în comuna Slobozia. În urma verificărilor, permisul îi era suspendat pentru conducerea autoturismului cu o viteză de 240 km/h.

Pe lângă asta, tânărul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Citeste si: Un șofer a fost prins cu 281 de km/h pe autostrada A1

Un șofer a fost prins cu 281 de km/h pe autostrada A1

Viteză record pentru un șofer oprit pe A1. Acesta rula cu 281 de km/h, cea mai mare viteză oprită până acum pe autostradă. Cetățeanul ceh este pilot de curse. 

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h- cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta”,

anunță Poliția Română.

Citeste si:  Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă, după ce polițiștii au găsit sute de mii de țigări netimbrate în locuința sa

Șoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile și a primit o  amendă de 2.900 de lei.
„Mulțumim colegilor care acționează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toți”,  adaugă polițiștii pe pagina de Facebook a instituţiei.

Citeste si: Accident mortal în Neamț. O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit după ce au fost loviţi de o autoutilitară condusă de un cetăţean ucraineanCitește mai mult..