VIDEO – Tarifele au scăzut pe litoral, dar suntem obligați să rezervăm minim 2 nopți

[ad_1]

Sezonul estival se încheie pe litoral. E și o veste bună în spatele acestei afirmații. Din septembrie, hotelierii trec la noi tarife, mai mici decât în plin sezon. Există, însă, și un da! Ofertele care îți iau ochii ascund și obligații.


In articol:


În Mamaia, un cuplu plătește acum 364 de lei pe noapte. De luna viitoare, tarifele scad la 133 de lei pe noapte, iar în Eforie Nord, de la 178 de lei pe noapte, prețurile vor scădea în zilele următoare la 84 de lei.

Cât costă cazarea

Dăm o raită și până în Neptun. Acolo, de la 336 de lei, un cuplu va achita doar 165 de lei pe noapte.

Acum, să privim și condițiile. În Mamaia trebuie să plătim pentru cel puțin 2 nopți. Deci, de fapt dăm 266 de lei.

Citeste si: Mesaje de Sfânta Maria Mică 2022. Urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

În Eforie Nord suntem obligați să rezervăm 3 nopți pentru a beneficia de ofertă, așadar 252 de lei în total. Iar în Neptun e nevoie de o rezervare de 5 nopți: 825 de lei dacă tragem linie.

E drept, pe litoral sunt aproape 2000 de hoteluri și ofertele diferă.

Programul Litoralul pentru toți a început mai devreme

Trebuie să verificați cu atenție pentru a alege varianta cea mai bună. Luați în calul și vremea. Joi și sâmbătă sunt condiții de ploi.

În rest, temperaturile se vor menține la aproximativ 24 de grade. Apa se răcește ușor, dar rămâne la volori potrivite pentru bălăceală!

Citeste si: Întâmplarea neplăcută a unui turist român în Halkidiki: „Apa se revarsă în cameră”

Programul social „Litoralul pentru toţi” a început duminică, 28 august, și durează până la finalul sezonului. Programul a debutat cu 10 zile mai devreme. 

Citeste si: Anul şcolar 2022- 2023: Ce schimbări importante se aplică pentru elevi?

”Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, a precizat Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

[ad_2]

Citește mai mult..