O mamă intră la închisoare după ce și-a mințit familia că a fost răpită. Trei săptămâni a stat departe de soț și de copii

[ad_1]

O mamă intră după gratii, după ce și-a mințit soțul și copiii că a fost răpită timp de trei săptămâni. Femeia a locuit departe de ei în tot acest timp.


In articol:


O femeie a primit pedeapsa cu închisoarea după ce a declarat că a fost amenințată cu arma și răpită. Și-a părăsit soțul și copiii și a lipsit de acasă pentru trei săptămâni.

Soțul ei a mers la Poliție după ce femeia nu și-a mai luat copiii de la grădiniță.

Citește si: Un bebeluș de două luni și jumătate a fost găsit mort în pat, lângă mama sa

Mama și-a înscenat răpirea și a plecat de acasă pentru trei săptămâni.
Ea și-a lăsat copiii minori și soțul fără a sta pe gânduri. Atunci când a observat că partenera lui nu se mai întoarce acasă, bărbatul a alertat autoritățile.

Femeie pedepsită pentru că și-a înscenat răpirea

Sherri Papini, o femeie în vârstă de 39 de ani a dispărut de acasă pentru trei săptămâni, iar atunci când a fost găsită, aceasta a mințit că a fost amenințată cu arma și apoi, răpită.

Soțul ei a alertat imediat autoritățile și i-a anunțat dispariția. Femeia uitase să-și mai ia copiii de la grădiniță. Polițiștii au început imediat căutările. Abia după trei săptămâni, femeia și-a făcut apariția.

Citește si: Elena Udrea cere ieșirea din penitenciar în ziua în care fiica ei împlinește 4 ani 

A fost găsită pe marginea unui drum, bătută. Atunci, aceasta a spus autorităților că a fost răpită și amenințată cu arma de două femei hispanice. Poliția a deschis o anchetă pe loc cu scopul de a dat de urma celor care i-au făcut rău femeii. Ulterior, FBI-ul a descoperit că, în tot acest timp în care a lipsit de acasă, Sherri Papini a locuit la fostul iubit.

Ajunsă în tribunal, femeia și-a cerut scuze și a recunoscut că a mințit.

Citește si: Moștenitoarea unui miliardar, răpită și ucisă în timp ce făcea jogging

„Îmi pare atât de rău pentru mulți oameni care au suferit din cauza mea. Aleg să îmi asum cu umilință toată responsabilitatea”, ar fi declarat femeia.

Ea a recunoscut că este vinovată și că a mințit un ofițer federal, apoi a primit și acuzația de fraudă prin corespondență. Deoarece i-a recunoscut faptele, Sherri Papini a primit o pedeapsă mai ușoară. Femeia va sta în arest preventiv între opt și 14 luni, cu mult sub maximul de 25 de ani, pedeapsă pe care ar fi putut să o primească. De asemenea, aceasta a fost de acord să plătească și suma de 300.000 de dolari.

Citește si: Avocat celebru în România, trimis în judecată pentru crimă! Ce s-a descoperit la un an după ce iubita lui a fost găsită moartă în fața blocului

[ad_2]

Citește mai mult..