Raluca din Casa Iubirii, conflict cu Andreea. „Ție să-ți fie rușine, că nu eu pozez goală”Raluca și Andreea au deschis un conflict în Casa Iubirii. Cine a sărit în apărarea Andreei?


In articol:


Momente tensionate în Casa Iubirii. Raluca și Andreea au deschis un conflict, iar Larisa și Bianca îi iau apărarea Andreei.

Săptămâna s-a încheiat cu o tensiune între concurentele din Casa Iubirii. Kinga a avut o cădere nervoasă, iar lucrurile au scăpat de sub control între cele două concurente.

Citeste si: Radu de la „Casa Iubirii” o îmbrățișează pe Kinga și îi mai dă o șansă (VIDEO)

Andreea și Raluca, jigniri grave

Andreea și Raluca ajung să se jignească grav, iar Andreea izbucnește în lacrimi. Kinga s-a confruntat și cu acuzațiile lansate de ceilalți concurenți care au afirmat că se preface că suferă după Radu.

Raluca: Eu nu vreau să vorbesc cu ține! La revedere, eu nu vreau să discut cu persoane că ține niciodată! Să va fie rușine! 

Larisa: Du-te și vorbește cu camerele și da-le lor explicații

Citeste si: Kinga, acuzată că se joacă cu Radu „de-a șoarecele și pisica” (VIDEO)

Raluca: Nerusinatelor care sunteți! Ție să-ți fie rușine, fetițo, că nu eu stau și pozez goală și mă dau Sfânta Filofteia! 

Bianca: Ea își permite să judece oamenii în condițiile în care și ea poate fi judecată destul de ușor cum ea a judecat-o pe Andreea! 

Citeste si: Xenia a părăsit emisiunea și este gata să iubească: „Mi-a scris de două ori, îi place să se joace cu femeile”

Radu de la „Casa Iubirii” o îmbrățișează pe Kinga și îi mai dă o șansă 

Încă de la începutul show-ului matrimonial de la KanalD, Kinga și Radu au avut o relație greu de înțeles pentru ceilalți concurenți din ”Casa Iubirii”, dar și pentru telespectatori. Cei doi au format un cuplu, apoi s-au despărțit, iar acum Kinga nu știe ce vrea. Radu pare să țină la ea și suferă când vede că sentimentele nu sunt tocmai reciproce.

Citeste si:  Xenia, eliminată din „Casa Iubirii”. De ce a plâns Kinga (VIDEO)

După ce ea a refuzat un  date  în afară casei, Radu a fost vizibil marcat și nu a înțeles de ce Kinga spune că vrea să-l cunoască mai bine, însă da cu piciorul la fiecare ocazie.Citește mai mult..