Drulă îl atacă și el pe ministrul de Interne: „Ciocoiul Bode minte cum respiră. A ieșit astăzi cu fumigene penibile”

[ad_1]

Cătălin Drulă a reacționat după atacul ministrului de Interne la adresa sa în privința achiziției de mașini de poliție marca BMW și susține la rândul lui că Bode minte. „A ieșit astăzi cu fumigene penibile”, a scris pe Facebook Cătălin Drulă, care a susținut că documentele cu detalii tehnice nu sunt semnate de el.

„Ciocoiul Bode minte cum respiră pentru că simte că se strânge lațul”, acuză Cătălin Drulă într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce ministrul de Interne a prezentat concluziile raportului Corpului de Control în legătură cu achiziția de mașini.

„După ce săptămână trecută, eu am sesizat licitația făcută cu dedicație pentru prietenul președintelui, Bode a ieșit astăzi cu fumigene penibile. A făcut o conferință ca să inducă voit o confuzie între finanțarea europeană a unui proiect de siguranță rutieră și licitația organizată de subordonații lui cu dedicație. A făcut o conferință ca să inducă voit o confuzie între finanțarea europeană a unui proiect de siguranță rutieră și licitația organizată de subordonații lui cu dedicație”, a susținut Drulă.

„Formal vorbind, contractul de finanțare europeană pentru proiectele de siguranță rutieră din POIM, se semnează de către Ministerul Transporturilor și Ministerul Afacerilor Interne. Evident că am aprobat un proiect de siguranță rutieră din fonduri europene. (Contractul atașat în primul comentariu).

Unde minte Bode:

  1. Documentele pe care le arată Bode cu detalii tehnice sunt elaborate DE EL ȘI DE SUBORDONAȚII SĂI. Nu are nicio treabă Ministerul Transporturilor cu girofare, radare și mașini de poliție.
  2. Nu veți găsi semnătura mea pe vreo așa-zisă anexă cu detalii tehnice. Anexa de care vorbește Bode e elaborată și semnată de el și subordonații lui.
  3. Din tot proiectul, până în prezent, Bode nu s-a preocupat decât de achiziția mașinilor, pe care le-a și dublat la număr (au ajuns 600 – probabil avea mai multe de vândut prietenul președintelui).
  4. Nimic din celelalte dotări nu a fost achiziționat, mii de echipamente care trebuiau să contribuie la siguranța rutieră. Doar mașinile cu dedicație.

Licitația (achiziția publică) este făcută de Bode și subordonații săi. Responsabilitatea pentru cerințele cu dedicație le aparține 100% legal. Deci NU SCAPĂ!”, este mesajul lui Drulă.

Ministrul de Interne Lucian Bode a prezentat, joi, raportul Corpului de control pe care l-a cerut în legătură cu achiziţia de maşini de poliţie marca BMW, după mai multe acuzații lansate de USR. „Plin de tupeu domnul Drulă, acuză o conspirație la nivel înalt omițând să spună ce rol are în această speță”, l-a atacat Bode pe fostul ministru al Transporturilor, despre care a spus că el însuși a semnat contractul cu anexele privind specificațiile tehnice.  

 

 

Editor : G.M.

[ad_2]

Citește mai mult..