Femeie imobilizată la pat, arsă într-un incendiu care i-a cuprins locuințaO femeie de 70 de ani din Botoșani și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins casa.


In articol:


Vecinii au fost cei care au dat alarma și au încercat să ajute femeia să iasă din casă, însă nu au reușit.

„Întrucât ştiau că proprietara nu poate ieşi afară, fiind cunoscută cu probleme locomotorii, au încercat să intre în casă, dar nu au reuşit.

Citeste si: Incendiul de pe Șoseaua Nordului s-a petrecut în apropierea casei Loredanei Chivu! Ce făcea vedeta în timp ce flăcările nimiceau locuința de lux

La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Aceştia au constatat că ardea mocnit, cu degajări mari de fum, patul pe care era aşezată femeia”, au

precizat oficialii ISU, potrivit Agerpres.

Incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la o priză.

Citeste si: Un tânăr de 31 de ani din Eforie Nord a murit după ce a încercat să salveze oamenii dintr-o casă în flăcări

Un tânăr de 31 de ani din Eforie Nord a murit după ce a încercat să salveze oamenii dintr-o casă în flăcări

Un tânăr de doar 31 de ani din Eforie, tatăl unui copil de doar un an, a murit după ce a încercat să salveze mai mulți oamenii dintr-o casă în flăcări. 

Citeste si: Fumul produs de un incendiu din Ucraina se îndreaptă către zona de nord a Deltei Dunării

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină joi seara la un  incendiu în localitatea Eforie Nord. Din păcate, după stingerea focului, au descoperit cadavrul carbonizat al tânărului salvator care intrase fără să stea pe gânduri în „infern”.

Citeste si:  Incendiu de peste un milion de euro

Tânărului de 31 de ani i s-a făcut rău din cauza fumului puternic, și-a pierdut conștiința și nu a mai putut fi salvat de pompieri. 

 Citește mai mult..