Imagini virale. Un șofer a încercat sa treacă peste 4 jandarmi care voiau să-l scoată din mașină, într-o intersecție din București



Un șofer care ar fi fost băut la volan într-o intersecție din Capitală a fugit în viteză de poliția și jandarmeria care încercau să-l scoată din mașină, după ce a lovit alte autoturisme din fața sa.

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, arată un comunicat al Poliției.

Citiți și:
VIDEO. Șoferul căutat amenință polițiștii pe Instagram: „Ești gabor… dacă te lasă familia mea să dormi liniștit în pat”

Pe imaginile video publicate online se poate vedea un polițist din intersecția Bulevardul Gheorghe Șincai cu Tineretului care îi cere unui șofer aparent băut să iasă din mașina aflată în mijlocul celorlalte autoturisme care așteptau la semafor.

Bărbatul refuză și chiar încearcă să plece dintre mașinile oprite. În acest timp, polițistul comunică prin stație. Șoferul lovește mașina din fața sa iar agentul îi cere cu insistență să se dea jos.

Unul dintre martori spune „O fugărea pe o fată mai devreme”.

Șoferul somat de poliție încearcă să plece, conducând înainte și înapoi, în timp ce polițistul încearcă să deschidă portiera mașinii.

Ulterior ajung patru jandarmi care încearcă la rândul lor să-l scoată din autovehicul, unul din ei chiar încercând să spargă geamul.

În cele din urmă, șoferul forțează plecarea intrând din nou în mașinile din fața sa, riscând să-i lovească pe jandarmi. Bărbatul apoi pornește cu viteză printre mașini și trece la mică distanță de pietonii care traversează pe zebră.

Editor : A.C.



Citește mai mult..