Un bărbat a murit într-un accident pe A1, între Sebeş şi Orăştie



Un bărbat a murit într-un accident produs, luni seară, între două autoturisme pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş – Orăştie, la trei kilometri distanţă de locul unde, cu doar câteva ore înainte, a avut loc un alt eveniment rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

Secţia de pompieri Sebeş a intervenit la acest accident.

„La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, o persoană de sex masculin se afla încarcerată într-un autoturism. Aceasta a fost extrasă din autoturism, era inconştientă, în stop cardio-respirator”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan.

Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare şi, totodată, la faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SAJ cu medic.

„Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat Alexandru Crişan.

Cu doar câteva ore înainte, pe aceeaşi autostrada şi pe acelaşi sens de mers, la trei kilometri distanţă, şoferul unei autoutilitare a fost grav rănit după ce s-a răsturnat cu autovehiculul.

Editor : Liviu Cojan



Citește mai mult..