Mercur iese din retrograd și continuă mersul direct în Capricorn. Cum va fi perioada următoare pentru fiecare zodie

[ad_1]

Pe data de 18 ianuarie 2023, Mercur iese din retrograd în Capricorn. Iată cum va impacta acest fenomen zodiile!


In articol:


În 2023, Mercur retrogradează de patru ori. Mișcarea retrogradă care se încheie pe data de 18 ianuarie a fost prima din acest an și are loc într-un context astral în care vom continua să experimentăm schimbări și transformări semnificative.

Mercur a ieșit din retrograd și continuă mersul direct în Capricorn

Mercur va ieși din Capricorn și va începe mișcarea. Fenomenul astrologic va aduce schimbări semnificative în viața zodiilor. În perioada care urmează, astrele ne avertizează că trebuie să fim mult mai prudenți și să adoptăm o autodisciplină.

Cum va fi perioada următoare pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii vor avea parte de un impuls de energie în această perioadă. Simțiți că aveți motivația necesară să duceți totul la bun sfârșit. Sunteți foarte activi și vă faceți remarcați peste tot.

Taur

Taurii au pus foarte multă presiune pe ei în ultima perioadă.

Cel mai bine ar fi să luați o pauză de la proiectele pe care le aveați în derulare, tocmai din cauza faptului că nu vă veți putea folosi forța pentru a obține ceea ce vă doriți, cu cât veți încerca mai mult, cu atât veți eșua mai tare. 

Gemeni

În perioada aceasta, Gemenii nu ar trebui să se bazeze pe mersul lucrurilor în favoarea lor, pentru că există șanse mari să rateze termenele limită impuse sau chiar să apară probleme în ceea ce privește comunicarea cu partenerii sau colaboratorii de la locul de muncă. 

Rac

Vor avea loc evenimente chiar foarte importante pentru acești nativi, motiv pentru care ar trebui să se concentreze mai mult asupra planului personal din viața lor. În ciuda acestui fapt, tot pot apărea eventuale întârzieri la locul de muncă, de exemplu, care pot duce foarte repede sentimente de frustrare și furie. Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți calmi și răbdători, luând lucrurile pas cu pas, exact așa cum își fac apariția.

Leu

Dacă efortul sau implicarea depusă în anumite proiecte sau colaborări, personale sau profesionale, nu este apreciată te poți decide să schimbi unele lucruri.Mercur își reia mersul direct fapt care te va ajuta să te clarifici în privința modului potrivit de a te organiza cu unele sarcini sau activități, iar dacă nu există timp pentru activitățile care îți fac plăcere, te vei grăbi să remediezi acest lucru.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de timp personal pentru a-și organiza toate prioritățile.

Citește și: Horoscop 17 ianuarie 2023. Zodia care întâlnește o persoană nouă, poate fi marea iubire

Se simt destul de încordați de această perioadă. Nu vă impacientați însă, căci Universul le va așeza pe toate.

Balanță

Unele chestiuni emoționale sau familiale pot avea un impact puternic asupra ta, însă nu este un moment în care să te grăbești în a trage concluziile. Faptul că Mercur iese din retrogradare te ajută să privești cu mai multă claritate aceste aspecte.

Scorpion

Scorpionii sunt axați pe lucrurile importante din viața lor. Cariera este pe primul plan și nimic nu vă poate face să vă focusați pe alte lucruri. 

Săgetător

Faptul că Mercur își reia mersul direct în Capricorn susține clarificarea în privința unei strategii financiare sau a modului în care să te pui mai bine în valoare. În weekend, poți fi nemulțumit deoarece unele proiecte par să se desfășoare mai greu decât ți-ai fi dorit, însă Luna Nouă din Vărsător pregătește noi oportunități.

Capricorn

Capricornii trebuie să încerce să nu mai fie atât de stresați cu orice lucru din viața lor. Lucrurile sunt menite să se întâmple și să aibă diverse forme. Luați totul așa cum vine!

Vărsător

Mercur își reia mersul direct, fapt care te va susține în clarificarea unor aspecte la care ai reflectat îndelung. În weekend, chiar dacă anumite lucruri vor necesita o reevaluare corespunzătoare, Luna Nouă din propriul tău semn devine un moment definitoriu pentru evoluția ta.

Pești

Peștii vor învăța în această perioadă să își comunice sentimentele mai bine ca niciodată. Dacă în general erați o persoană orgolioasă, această perioadă este menită să vă aducă schimbări pozitive!

Citește și: Zodiile care vor avea noroc pe plan financiar în anul 2023. Racii vor avea câteva pierderi în sector financiar

[ad_2]

Citește mai mult..