Un mort și 7 răniți într-un schimb de focuri în Oakland, California. Este al treilea incident armat din acest stat în ultimele 3 zile



O persoană a murit și șapte au fost rănite într-un schimb de focuri în Oakland, California, relatează CNN. Este al treilea incident armat din statul american, în ultimele 3 zile, după cel din Half Moon Bay unde au fost uciși 7 oameni, și cel din Monterey Park unde și-au pierdut viața 11 persoane, iar zece au fost rănite.

La incidentul din Oakland, polițiștii au fost trimiși la locul unui schimb de focuri pe Bulevardul Macarthur. Când forțele de ordine au ajuns la fața locului, au găsit mai multe tuburi de cartușe, dar nicio victimă, se menționează în comunicatul poliției.

În timpul anchetei, ofițerii au aflat că a avut loc un schimb de focuri între mai multe persoane, potrivit poliției.

Mai multe spitale au început apoi să alerteze poliția, anunțând că s-au prezentat pentru tratament mai mulți pacienți cu răni prin împușcare. O persoană dintre acestea a decedat ulterior.

Incidentul armat din Oakland este al treilea din California, în trei zile.

Cele șapte persoane rănite erau în stare stabilă, a declarat poliția. Identitatea victimei decedate nu va fi făcută publică până la notificarea familiei.



Citește mai mult..