La un pas de o tragedie în Hunedoara: acoperișul unei anexe s-a prăbușit peste o persoană

[ad_1]

O persoană a fost rănită după ce acoperişul unei anexe s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii, vineri seară, în localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara.


In articol:


Persoana a fost prinsă sub dărâmături și chiar în aceste momente echipajele intervin la fața locului.

Acoperișul unei anexe s-a prăbușit peste o persoană 

”În urmă cu puţin timp, acoperişul unei anexe situate în localitatea Vulcan, s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii.

Citește și: Viscolul continuă să dea bătăi de cap șoferilor din Buzău. Două microbuze sunt blocate

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă forţele Detaşamentului de pompieri Petroşani cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi containerul multirisc  destinat suportului logistic al intervenţiei, dotat cu accesorii pentru susţinere şi ridicare în situaţii de urgenţă şi forţe ale Gărzii de Intervenţie Lupeni cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, vineri seară, ISU Hunedoara.

Persoana a fost prinsă sub dărâmături

”Deşi drumul a fost greu accesibil din cauza ninsorii abundente, printr-o intervenţie promptă, salvatorii au extras victima în siguranţă.

Citește și: Cristina a fost găsită fără suflare împreună cu câinii ei. Românca de 50 de ani a murit înghețată, pe o stradă din Italia

Aceasta este conştientă şi cooperantă, a fost evaluată la faţa locului de către paramedicii SMURD şi transportată la spitalul din Lupeni, pentru investigaţii de specialitate”, au mai transmis pompierii.

[ad_2]

Citește mai mult..