O badantă din Italia a câștigat 500.000 de euro cu un loz răzuibil de 5 euro

[ad_1]

O femeie de 50 de ani din Ucraina, care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni în Avellino, un oraș din Italia, a câștigat, miercuri seara, 500.000 de euro la loteria italiană. Femeia a cumpărat un loz cu 5 euro care, odată răzuit, avea să îi schimbe viața. În trecut, în aceeași tutungerie s-au câștigat 240.000 de euro cu un bilet loto de numai 2 euro, relatează Corriere della Sera.

Îngrijitoarea din Ucraina a cumpărat lozul norocos miercuri seara. Proprietarul tutungeriei se pregătea să închidă, când femeia a intrat în magazinul lui. A cerut un loz de 5 euro, ultimul disponibil, și l-a răzuit pe loc. Femeia a avut parte de un șoc când a realizat că a câștigat 500.000 de euro.

„Ne pregăteam să închidem și a venit această doamnă. A cumpărat lozul, l-a răzuit și… Cu acel ultim bilet a câștigat 500.000 de euro. Ne-a rugat să îl verificăm, să aibă confirmarea că a câștigat această sumă. Oficial, lozul era câștigător! Femeii nu îi venea să creadă și, după ce i-am confirmat de mai multe ori că a câștigat, ne-a pupat și ne-a îmbrățișat! A fost foarte fericită!”, a povestit Emiliano Noviello, proprietarul tutungeriei, pentru ITV Online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În trecut, în aceeași tutungerie s-au câștigat la loterie 240.000 de euro, cu un bilet de 2 euro. 

Editor : Izabela Zaharia

[ad_2]

Citește mai mult..