Cum va fi vremea de Ziua Femeii, 8 martie 2023? Temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă

Iată ce temperaturi anunță meteorologii pe 8 martie și cum va fi vremea de Ziua Femeii 2023!

Ziua Femeii 2023 vine cu temperaturi neobișnuit de calde pentru perioada în care ne aflăm. Iată ce temperaturi anunță meteorologii pe 8 martie  și cum va fi vremea de Ziua Internațională a Femeii!

Vremea de Ziua Femeii 2023 în țară

În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, vremea se anunță instabilă de Ziua Femeii 2023. Meteorologii anunță șanse ridicate de precipitații pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa în intervalul 10-17 grade Celsius. Pe timpul nopții, termometrele vor înregistra minime cuprinse între 3 și 8 grade.

În zona Moldovei, Ziua Femeii vine la pachet cu șanse mari de precipitații. Atmosfera va fi instabilă, iar vântul va sufla domol pe tot parcursul zilei de 8 martie. Valorile termice maxime se vor situa în intervalul 16-18 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor ajunge la valori cuprinse între 8 și 10 grade Celsius.

În sudul țării, de Ziua Femeii vremea se arată mai blândă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla domol pe tot parcursul zilei de 8 martie. Temperaturile maxime se vor situa în intervalul 13-19 grade Celsius. Pe timpul nopții, vremea se va răci ușor, iar temperaturile minime vor ajunge la valori cuprinse între 1 și 6 grade Celsius.

Vremea de Ziua Femeii 2023 în București

În București, de Ziua Femeii, vremea se va încălzi față de ziua precedentă și va fi numai bună pentru o plimbare în aer liber. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, iar vântul va sufla domol. Temperatura maximă a zilei va atinge valoare de 18 grade Celsius, cu mult peste cea specifică datei din calendar. Pe timpul nopții, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă a zilei de 8 martie va fi cuprinsă în intervalul 2…4 grade Celsius.