Serie A: Campioana în exercițiu, remiză spectaculoasă pe terenul echipei conduse de Radu Drăgușin

Echipa nou promovată, Genoa, a reușit să producă o surpriză în etapa a patra din Serie A, având 2-0 în meciul cu Napoli, dar terminând în cele din urmă cu o remiză pe teren propriu, scor 2-2. Tânărul fotbalist român, Radu Drăgușin, s-a aflat în primul 11 al echipei și a avut o prestație solidă pe teren.

Partida a început într-un ritm alert, iar Genoa a reușit să se impună defensiv, limitând oaspeții la șanse minore în primele minute. În minutul 40, Mattia Bani a reușit să deschidă scorul pentru gazde, reluând mingea în plasa porții lui Meret, astfel încât pauza s-a încheiat cu un avantaj de 1-0 pentru Genoa.

În repriza a doua, jocul s-a intensificat și a atins cote dramatice. Genoa a reușit să se distanțeze în minutul 56, când Mateo Retegui a marcat golul al doilea al echipei. Cu toate acestea, schimbările inspirate ale lui Rudi Garcia au pus presiune pe gazde, iar Napoli a început să amenințe poarta adversă.

În minutul 76, Raspadori, unul dintre jucătorii introdusi în a doua repriză, a reușit să reducă din diferență, readucând Napoli în joc. Iar în minutul 84, Matteo Politano a marcat golul egalizator, stabilind astfel scorul final al partidei la 2-2. Genoa putea chiar câștiga acest meci, dar a gestionat prost finalul și a permis adversarilor să revină în joc.

Cu acest rezultat, Genoa acumulează un total de 4 puncte și se situează pe locul 12 în clasament, în timp ce Napoli a urcat pe poziția a cincea, cu 7 puncte.

În alte partide din Serie A, Juventus a învins Lazio cu scorul de 3-1, în timp ce Inter a obținut o victorie categorică în fața rivalilor de la AC Milan, cu scorul de 5-1.

Meciurile următoare din Serie A programate pentru ziua de 17 septembrie sunt: Cagliari – Udinese la ora 13:30, Monza – Lecce și Frosinone – Sassuolo, ambele meciuri începând la ora 16:00. În aceeași zi, Fiorentina va înfrunta Atalanta la ora 19:00, iar AS Roma va juca împotriva lui Empoli la ora 21:45.

Pe 18 septembrie, partida dintre Salernitana și Torino va avea loc la ora 19:30, iar Verona va întâlni Bologna la ora 21:45.

Sursa: [link sursa](https://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-26538877-serie-campioana-titre-remiza-dramatica-terenul-echipei-lui-radu-dragusin.htm)