LaLiga: Revelația sezonului pierde teren în lupta pentru titlu


​Girona a făcut un nou pas greșit în campionatul Spaniei și a pierdut în deplasare pe terenul celor de la Mallorca, scor 1-0, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 27.GironaFoto: Sergio Ruiz / PRESSINPHOTO / imago sportfotodienst / Profimedia>> Mouctar Diakhaby, prim verdict după accidentarea horror suferită în meciul cu Real Madrid

Girona, învinsă în deplasare de MallorcaGirona pierde teren în lupta pentru titlu în LaLiga, după ce a pierdut al treilea meci consecutiv în deplasare.Formația antrenată de Michel a fost învinsă duminică seară de Mallorca, în urma unui duel echilibrat.Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 33 de Jose Copete, cel care a finalizat o acțiune din pasa lui Cyle Larin.

Tot duminică, Atletico Madrid a învins-o pe teren propriu pe Real Betis, scor 2-1.Rui Silva și-a înscris în proprie poartă (min 8), iar Alvaro Morata a majorat avantajul gazdelor (min 44), după ce a ratat inițial o lovitură de la 11 metri.Gazdele au redus din diferență și au stabilit scorul final în minutul 62, prin William Carvalho.

LaLiga, programul etapei a 27-aCelta Vigo – Almeria 1-0Sevilla – Real Sociedad 3-2Rayo Vallecano – Cadiz 1-1

Getafe – Las Palmas 3-3

Valencia – Real Madrid 2-2Villarreal – Granada 5-1Atletico Madrid – Real Betis 2-1

Mallorca – Girona 1-0Athletic Club Bilbao – FC BarcelonaLuniOsasuna – Deportivo Alaves

LaLiga, clasament1. Real Madrid 66p2. Girona 59p3. FC Barcelona 57p4. Atletico Madrid 55p5. Athletic Club Bilbao 49p6. Real Betis 42p7. Real Sociedad 40p.

Source link