Denisa de la „Puterea Dragostei” – apariție incendiară pe Instagram. Cum și-a serbat ziua de naștere

[ad_1]

Denisa Crina de la „Puterea Dragostei” l-a dat uitării definitiv pe Iancu Sterp. Blondina duce o viață de lux în Londra.


In articol:


Denisa de la „Puterea Dragostei” și-a serbat ziua de naștere departe de casă. Concurenta sezonului doi a mai adăugat un trandafir la buchetul vieții sale, în urmă cu trei zile. Blondina și-a serbat ziua în liniște, departe de casă, mai exact în Londra.

Denisa de la „Puterea Dragostei” lucrează de ani buni peste hotare.

Tânăra stă departe de familia pentru a-și câștiga un trai decent.

Citeste si: Manu de la „Puterea Dragostei” a recunoscut ce a făcut ca să fie descalificat din cadrul emisiunii TV

Ce meserie are Denisa Crina

Denisa Crina, fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”, sezonul doi, este singură. Tânăra nu și-a refăcut viața după despărțirea de Iancu Sterp.
Fanii emisiunii de la Kanal D se întrebau cu ce meserie se ocupă Denisa, deoarece a apărut îmbrăcată cu o uniformă ce pare a fi de stewardesă.

Blondina a reacționat imediat și a decis să le povestească fanilor despre ce este vorba. Denisa locuiește de ceva vreme în Marea Britanie, la Londra, iar job-ul pe care îl are îi cam ocupă timpul.

Citeste si: VIDEO| Cine este noul concurent din casa iubirii?! Detalii despre Radu de la „Puterea Dragostei”

„Toată lumea mă întreabă dacă
sunt stewardesă. Știu că uniforma mea arată așa, dar nu sunt stewardesă.

Lucrez în security, aici în Londra, așa cum este și în România, dar nu cred că este la fel. Securitatea din România nu se compară cu securitatea din Londra. Sunt meserii total diferite și m-am hotărât să vă povestesc un pic despre munca mea. Aș vrea să mă filmez și la lucru, dar fiind angajată nouă la această companie nu aș vrea să filmez.

Fiind și security, ei sunt mult mai sensibili cu toate chestiile astea. (…) Sunt ofițer de securitate la un hotel de cinci stele din Londra.

Ziua de naștere a Denisei de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

E unul din hotelurile de top, să zic top cinci în Londra. De obicei lucrez 12 ore pe zi, patru zile pe săptămână. D-asta și relația mea cu Iancu, până să plece la Survivor, era ok așa la distanță lucrând patru zile, având timp să merg să îl vizitez.”,
a povestit Denisa.

Citeste si: Bianca Comănici s-a îndrăgostit la prima vedere: „Așa frumusețe de bărbat…”

Denisa de la „Puterea Dragostei” a format un cuplu de lungă durată alături de Iancu Sterp.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei are o nouă iubită?! Prima reacție a Biancăi Comănici: „Lupul își schimbă părul, dar…”

[ad_2]

Citește mai mult..