Valentina a fost ucisă cu sânge rece de propriul iubit și apoi incendiată. Familia este îngenuncheată de durere


Valentina Cozma, o româncă în vârstă de 40 de ani, mutată de mai mulți ani în Marea Britanie, a fost ucisă cu sânge rece şi mai apoi incendiată de chiar de iubitul ei, un român în vârstă de 42 de ani. În aceste momente, călăul româncei este cum dat în urmărire generală şi considerat extrem de periculos.


In articol:


Tragedia a avut loc joi, 9 februarie 2023, într-o casă de pe Campbell Road în oraşul Stoke-on-Trent din Marea Britanie, oraş situat între Manchester şi Birmingham, în regiunea West Midlands.

În această zi, la orele după-amiezii, pompierii au fost solicitați să intervină la casa în care locuiau cuplul de români. La scurt timp după ce au stins flăcările, salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al Valentinei, iar oamenii legii au stabilit că este vorba despre o crimă.

Valentina Cozma avea doar 40 de ani

[Sursa foto: Facebook | Staffordshire Police]

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nicola Bulley, mămica dispărută fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu. Răsturnare de situație în anchetă

Citeste si: O minoră a fost găsită însărcinată, într-un dulap, la un an și jumătate de dispariție- kanald.ro

Citeste si: Actorii serialului Mă numesc Zuleyha, în doliu, după cutremurul din Turcia: „Suntem profund întristați”- wowbiz.ro

Mai mult, iubitul româncei, Georgian Constantin, era dispărut, astfel că a devenit principalul suspect. Medicii legişti au descoperit că Valentina a fost iniţial ucisă, iar apoi criminalul a dat foc casei în încercarea de a-şi acoperi urmele.

Prietenii Valentine sunt în stare de șoc

Românul în vârstă de 42 de ani a fost dat în urmărire generală, iar oamenii legii britanici au transmis că acesta ar fi putut merge în Southampton şi că este extrem de periculos. Mai mult, polițiștii le-au cerut oamenilor să nu îl confrunte şi să sune la numărul de urgenţă 999, transmit jurnaliștii de la  BBC.

Prietenii și familia Valentinei se află în stare de șoc după ce au aflat că româncă în vârstă de 40 de ani a fost ucisă şi incendiată de cel alături de care încerca să îşi construiască un viitor.

El este Georgian Costin

[Sursa foto: Facebook | Staffordshire Police]

Citește și: A ieșit în lenjerie intimă la cumpărături ca să le arate vecinilor că a slăbit miraculos. VIDEO

„Nu te vom uita niciodata. Odihneste-te in pace. Ingerii sa vegheze drumul tau lin catre Dumnezeu. Sincere condoleante! Dumnezeu să te ierte prietena mea draga Valentina Cozma”, a fost unul dintre mesajele postate de apropiații Valentinei într-o postare pe Facebook.

„Nu degeaba se zice: Ai grija ce îți dorești ca s-ar putea sa și primești. Foarte adevărat și trist tot odată! Dumnezeu sa te ierte, și sa îți facă dreptate. Valentina Cozma ai cerut odihna… se pare ca ti-a luat dreptul la viața cineva înaintea ta…”, a mai scris o altă prietenă a victimei.

Citește și: „Fiul meu suferă de ‘boala sinuciderii’, are dureri insuportabile și imploră să moară”. Totul a început când a căzut



Citește mai mult..