Sute de persoane au participat la un protest împotriva măsurilor anti-Covid, la Constanța

[ad_1]

Sute de persoane participă, duminică seara, în municipiul Constanţa, la un protest organizat împotriva noilor măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Protestatarii au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, lozinci printre care „Masca jos”, „Jos Guvernul”, „Libertate te iubim, ori învingem, ori murim”, „Jos criminalii”, ei continuând să mărşăluiască pe străzile oraşului, transmiţând acelaşi gen de mesaje, dar şi cântând imnul naţional „Deşteaptă-te române”, relatează Agerpres. Manifestarea de protest a fost iniţiată pe o pagină de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mulţi dintre protestatari, majoritatea tineri, nu poartă măşti de protecţie. Acţiunea de protest are loc sub supravegherea poliţiştilor şi jandarmilor.

Protestatarii s-au oprit în faţa Casei de Cultură din oraș, scandând în continuare lozinci faţă de măsurile impuse de autorităţi împotriva coronavirusului.

Conform Instituţiei Prefectului, incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 înregistrată duminică, pe baza situaţiei din ultimele 14 zile, este în judeţul Constanţa de 4,14 la mia de locuitori, iar în municipiul Constanţa, de 6,29 la mie.

Un protest asemănător a avut loc duminică seara și în Brăila. 

Editor : A.A.

[ad_2]

Citește mai mult..