Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

[ad_1]

Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii. Cel de-al doilea sezon al „Survivor România” este în plină desfășurare în Republica Dominicană unde concurenții din cele două echipe – Războinicii și Faimoșii – își demonstrează forța psihică și fizică în cel mai puternic reality show din România.


In articol:


„Survivor România” este un reality show care a cucerit milioane de telespectatori îmbinând fericit elementele unei competiții extrem de dificile, în condiții grele, într-un peisaj exotic.

Survivor România 2021 este una dintre cele mai grele competiții  televizate. Concurenții sunt departe de familiile lor, sunt rupți de rutina cotidiană și trebuie să facă față unor condiții grele de trai, dar și să concureze pe trasee dificile.

12 Faimosi și 12 Razboinici se luptă într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizica si psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipa, puterea de adaptare la conditii neprielnice, departe de confortul de acasa si de cei dragi, toate acestea îi pot duce pe concurenți cât mai departe
în competiție.

Citeste si: Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

Daniel Pavel, om de radio și TV, este prezentatorul celui de-al doilea sezon al acestui reality revoluționar, desfășurat în Republica Dominicană.

Survivor România 2021- când a început concursul

Survivor România 2021, sezonul 2, a avut premiera la KanalD sâmbătă 9 ianuarie.

Faimoșii și Războinicii s-au duelat atunci pentru prima dată de când au ajuns în Republica Dominicană.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în Prime Time, în primele trei luni ale lui 2021, cu o cotă de piață de 20% pe targetul Național- Creștere semnificativă față de anul precedent – 33% Share

Primul traseu de la Survivor 2021 a fost unul foarte dificil pentru concurenţi.

Marilena cu greu a reuşit să facă faţă confruntării. Concurenta de la la Războinici a leşinat pe traseu.

Echipa Faimosilor a început show-ul cu următorii concurenți: Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

De partea cealaltă, și echipa Războnicilor a început cu 12 concurenti puternici: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara sunt cei care fac parte

din echipa Faimosilor.

Citeste si: Ana Porgras a fost eliminată de la “Survivor România”. Kanal D, weekend de top, cu reality-ul urmărit de milioane de telespectatori

Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

După mai bine de trei luni în care a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limită, în care concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au legat alianțe, au construit strategii, și-au arătat trăirile cele mai puternice în

fața publicului, “Survivor România” se apropie de bătălia finală, ce va da marele câștigător!

Concurentul care în etapa de vot organizată în Finala Concursului TV “SURVIVOR ROMANIA” obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătorul Concursului TV.

Câştigătorul Survivor România 2021, sezonul 2, va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont. Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 lei.

Durata sezonului doi al emisiunii Survivor, de la Kanal D, va fi similară celei din primul sezon. Anul trecut, swow-ul s-a încheiat la sfârșitul lunii mai, deci a durat aproape 5 luni. Este de așteptat ca și finalul acestui sezon (semifinalele și marea finală) să aibă loc de asemenea în a doua parte a lunii mai.

Citeste si: Jador, fostul concurent Puterea Dragostei, petrecere mare înainte de plecarea sa la Survivor România

Noi concurenți au intrat în show-ul Survivor 2021

Patru concurente noi vor au intrat în competiția Survivor România 2021 în ediția de joi, 8 aprilie.

Faimoșii și Războinicii au primit întăriri după ce în ultima vreme au fost eliminate doar fete. S-a echilibrat astfel absența sexului frumos în show pentru ca femeile și bărbații să aibă șanse egale în a câștiga marele premiu.

”Survivor România”, succes uriaș

Primul sezon „Survivor Romania”, filmat tot in Republica Dominicana, a inregistrat un succes urias si si-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorinta de depasire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Marea finală a Survivor România primul sezon a avut loc pe 30 mai, iar marele câștigător a fost ales în direct, prin votul publicului. Premiul cel mare în valoare de 250.000 lei a fost câștigat de Elena Ionescu, ex-Mandinga.

[ad_2]

Citește mai mult..