Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” – înconjurat de șerpi. Ce a transmis bărbatul


Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a filmat alături de o cadă plină cu șerpi. Tânărul a transmis că acele reptile sunt de fapt prietenii lui.


In articol:

  • Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- planuri mari de viitor alături de o focoasă brunetă

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și-a uimit fanii din nou. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D s-a filmat alături de o mulțime de reptile vii. „Ăștia sunt prietenii mei, să vă dați tag între voi!”, a zis Mocanu.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a spus motivul adevărat pentru care Jador a votat-o pe Ana Porgras de la „Survivor România”

Mocanu face parte dintr-un nou proiect muzical. În noile sale clipuri vor apărea și o mulțime de șerpi dresați. Bogdan Mocanu nu a dat foarte multe detalii despre noul său proiect.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic?!- „Îmi stă bine așa!”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- planuri mari de viitor alături de o focoasă brunetă

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” este mai fericit ca niciodată. Tânărul se iubește cu o brunetă sexy, de luni bune de zile. Mocanu nu dorește să-i dezvăluie identitatea iubitei sale. El a transmis că vrea să o țină departe de camerele de luat de vederi.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- provocare pentru tatăl său. Ce a transmis fostul concurent al emisiunii

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste
si:
Bogdan Mocanu, mesaj neașteptat de ziua de naștere a lui Jador! „Mi-e dor de tine…”

Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună, au mers la munte într-o vacanță în doi și fac totul împreună. Mocanu postează clipuri și cu imagini cu jumătatea sa, însă tot timpul îi acoperă fața.

Citeste si: Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent…”

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” și bruneta sexy au planuri mari de viitor.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare! „Îmi este teamă de Marius Crăciun, am concurat…!” EXCLUSIVCitește mai mult..