Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” vrea să intre în cadrul competiției iubirii. Ce a transmis Florentina Neagu


Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” vrea să intre în casa dragostei pentru a-și găsi jumătatea. Florentina Neagu a făcut anunțul pe contul ei oficial de Instagram.


In articol:

  • Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu- au fost împreună luni de zile

Florentina Neagu vrea să devină concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”. Bruneta sexy a transmis totul pe pagina ei oficială de socializare. Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” a mai avut câteva relații după ce a terminat povestea de dragoste cu Livian, însă toate de scurtă durată.

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Bruneta a zis că ia în calcul să intre în casa dragostei pentru a-și găsi jumătatea.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”- la un pas să fie abuzat sexual de un interlop celebru. Liderul grupării Sportivilor a făcut anunțul

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu- au fost împreună luni de zile

Fiul lui Nelson Mondialu și Florentina au avut parte de o relație stabilă. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună, ba chiar Livian a scos-o la cină alături de Nelson Mondialu.

Citeste si: Livian Pop mesaj pentru Maria de la „Puterea Dragostei”: „E bună, e deșteaptă!”

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei”.[Sursa foto: Instagram]

Cuplul avea planuri serioase de viitor.

Bruneta din București era îndrăgostită nebunește de Livian Pop. Dintr-o dată s-a produs ruptura, iar Livian a transmis că nu se mai potrivesc. Cei doi au mers pe drumuri diferite.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei are o nouă iubită?! Prima reacție a Biancăi Comănici: „Lupul își schimbă părul, dar…”

Livian Pop este singur în prezent. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D duce o viață de burlac convins.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi ia apărarea lui Jador de la Survivor 2021: „L-a împins…”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei il spulbera pe Sorin de la Razboinici:”N-ai cum! E deplorabil…”Citește mai mult..