Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu serialul „Hercai”



Miercuri, 14 aprilie, Kanal D s-a situat prima pozitie in topul audientelor, cu serialul “Hercai”, atât la nivel național, cât și în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.


In articol:


Ieri, în intervalul orar 20:00 – 23:20, Kanal D a acumlat 8,5% puncte de rating, și 17,9% cota de piață, la nivelul întregii țări, și 6,6% puncte de rating, și 14,8% cotă de piață, la nivelul populației de la orașe.

Citeste si: Premiile Oscar 2021. Lista completă a nominalizărilor Academiei Americane de film


HERCAI- doar la Kanal D

Episodul de aseară a serialului “Hercai” a adunat, in fata televizoarelor, în medie, în fiecare minut al difuzării, 1.505.000 de telespectatori din întreaga țară, iar minutul de aur, înregistrat la ora 21:41, a fost urmarit de 1.784.000 de fani ai productiei.

Citeste si: Kanal D, lider de piață, cu serialul „Hercai”. Episodul de aseară, urmărit de peste 1.6 milioane de fani din întreaga țară

Serialul “Hercai” spune povestea de dragoste imposibila a doi tineri, Reyyan (interpretata de Ebru
Sahin) si Miran (interpretat de Akin Akinozu), care lupta sa demonstreze familiilor lor, Sadoglu si Aslanbey, intre care exista o continua lupta, ca iubirea este singura sansa pentru o viata frumoasa.

Citeste si: Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa

Situatiile limita si suferintele prin care sunt nevoiti sa treaca Reyyan si Miran, din cauza problemelor cauzate de cele doua familii care se dusmanesc de moarte, le da celor doi tineri, in mod neasteptat, puterea de a lupta, fara incetare, pentru a ramane

impreuna si a-si croi un drum frumos in viata.

Serialul “Hercai” este difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Lovitura dupa lovitura pentru Azize

Citeste si: Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu serialul “Hercai”



Citește mai mult..