Mădălin Voicu, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Madalin Voicu, urmatorul invitat la “40 de intrebari cu Denise Rifai”! Marti, la 23:15, celebrul politician si muzician va fi dezbracat de secrete, in emisiunea difuzata de Kanal D.


In articol:


Madalin Voicu va fi  invitatul editiei de marti, 27 aprilie, a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de la ora 23:15, la Kanal D. Politician celebru, activ pe scena publica romaneasca de mai bine de doua decenii, Madalin Voicu este de  formatie muzician.

In calitate de violonist si dirijor, a incantat publicul cu numeroase concerte pe cele mai mari scene ale Romaniei si nu numai. Provine dintr-o familie cu traditii muzicale vechi de aproape 200 de ani.  Se consideră un om împlinit pentru ca are şapte copii pe care ii iubeste ca pe ochii din cap.

Mădălin Voicu, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Madalin Voicu va fi pus in fata tirului de intrebari

In editia de marti a emisiunii “40 de intrebari cu Denisei Rifai”, Madalin Voicu va fi pus in fata tirului de intrebari, menite sa faca lumina in viata personala si profesionala a acestuia.

Citeste si: Câți bani are de fapt Marian Drăgulescu! A dezvăluit la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” suma câștigată din gimnastică VIDEO

„Ati fost suparat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”,

„De ce i-ati numit pe romani ”ultima scursura” de popor?”, „V-ati abonat familia la banul public?”, „De ce ati lipsit de la nunta fiului dvs?”, „De cate ori ati fost casatorit?”, „Sunteti un barbat cu sex appeal?”, „V-a facut vreodata avansuri un barbat?”, „Ati devenit un barbat fidel?” sunt intrebari la care Madalin Voicu va trebui sa raspunda sub tensiunea cronometrului.

Mădălin Voicu, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Cozmin Gușă, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Adrian Năstase m-a trădat!… Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil”



Citește mai mult..