Până și retrograzii din PSD s-au lepădat de Năstase și Dragnea. PNL are nevoie de un suflu nou în 2024

[ad_1]

Deputatul liberal Florin Roman, vicepreședinte PNL, a lansat un atac la adresa președintelui partidului, Ludovic Orban, pe care îl compară cu Adrian Năstase și Liviu Dragnea. El anticipează o luptă pentru șefia partidului și se poziționează de partea lui Florin Cîțu.

Florin Roman face referire și la „trădările” și „blaturile” din partid, fără să dea nume, și spune că aceste lucruri trebuie discutate în interiorul PNL.

„Vom avea competiție în PNL, iar asta e un lucru bun. Chiar dacă cineva și-ar fi dorit sa fie candidat unic. Sindromul Ceaușescu mai bântuie încă și ultimii mohicani, ai unei generații de politicieni fără scrupule!

Va fi o competiție in care lupta se dă între trecut și viitor, între dezamăgire și speranță. Pentru că va fi o lupta! Pe care nu și-au dorit-o liberalii ce iubesc cu adevărat partidul, ci cei care vorbesc public de democratie, apoi pun mâna pe telefon și își amenință colegii. Lucrurile sunt simple: până și retrograzii din PSD s-au lepădat de Nastase și Dragnea. Iar PNL are nevoie de un suflu nou în 2024!

Cât despre suferințe și trădări vom avea timp sa mai vorbim. În interiorul partidului! La fel și despre costurile unor blaturi personale, care au dat câștig de cauza doar unor liberali, ce se dau azi victime și îndrăznesc sa vorbească in numele întregului PNL. În timp ce își puneau țuțerii în funcții și îi păstrau de pesediști și aldisti, în opoziție… dar la guvernare! În timp ce dădeau orice la noii parteneri de guvernare, pentru a scăpa de liberali cu încredere, ca fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. În timp ce primarii erau trădați, prin cedarea tuturor așilor din structura guvernului, necesari in dezvoltare locală.

Un PNL fără oameni ca Emil Boc, Gheorghe Flutur, Ilie Bolojan, Rares Bogdan, Dan Motreanu, președinți de CJ sau primari, si mulți alții, liberali de rând care nu s-au înclinat in fata PSD este ca un PNL fără aer. Așa ca, cel puțin eu, mă uit cu încredere la viitorul PNL și la Florin Cîțu! Doamne ajuta!”, a scris Florin Roman într-o postare pe Facebook.

Liberalii au votat, duminică, la Consiliul Național al PNL, calendarul oficial al alegerilor din partid. Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal.

Editor : B.P.

[ad_2]

Citește mai mult..