Ministrul Sănătății: „Campania de vaccinare în Sibiu este una dintre cele mai eficiente la nivel naţional”

[ad_1]

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, sâmbătă, că în Sibiu se desfășoară una dintre cele mai eficiente campanii de vaccinare anti-COVID-19. Aceasta le-a mulțumit tuturor medicilor de familie care se implică în vaccinarea populației.


In articol:


”Cred că implicarea DSP, a medicilor de familie şi a autorităţilor locale a fost una excepţională. Campania de vaccinare în Sibiu este una dintre cele mai eficiente la nivel naţional. Am fost de dimineaţă în Porumbacu de Jos, unde împreună cu medicii de familie, la cabinetele medicilor de familie am vaccinat doritorii.

Am aflat, de asemenea, că există centre fixe care se organizează în caravane mobile, care au început să îşi facă un orar aşa încât să existe o predictibilitate în zona rurală legată de prezenţa echipelor vaccinatoare şi acest lucru ne aşteptăm să se întâmple în toată ţara, aşa încât în zona rurală să avem o aderenţă şi o rată de vaccinare mai eficientă”, a afirmat, sâmbătă, la Sibiu, Ioana Mihăilă.

Ioana Mihăilă: „Campania de vaccinare în Sibiu este una dintre cele mai eficiente la nivel naţional..”

Ministrul a mai afirmat că s-a întâlnit şi cu medicii de familie, precizând că le mulțumește public pentru implicarea în campania de vaccinare.

Citeste si: Florin Cîţu, videoconferinţă cu prefecţii în urma inundaţiilor: „Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact..” (VIDEO)

”Am avut o întâlnire cu medicii de familie din Sibiu, am discutat atât despre campania de
vaccinare şi despre implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare şi vreau să le mulţumesc public că există din ce în ce mai mulţi medici de familie care vaccinează la cabinet, pe lângă cei care se implică în vaccinarea la nivelul centrelor”
, a mai adăugat Ioana Mihăilă.

Citeste si: Ministrul Educației: 34.000 de elevi înmatriculaţi în anul şcolar 2020-2021 în clasa a XII-a nu sunt înscrişi la Bacalaureat

[ad_2]

Citește mai mult..