Andreea Marin, invitata primei ediții a noului sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 24 august, ora 22:30, la Kanal D

[ad_1]

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, este invitata primei ediții a celui de-al doilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D!

Cu o carieră de aproape 30 de ani în televiziune, Andreea Marin este jurnalist, producător, prezentator, și s-a implicat, de-a lungul vieții, în organizarea și promovarea a zeci de campanii umanitare. Supranumită „Zâna Suprizelor”, Andreea Marin este Ambasador UNICEF și a fost prima vedetă din Romania aleasă pentru a reprezenta această organizație.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”- Minunile există, oamenii fac minuni!

Andreea Marin și-a început cariera de jurnalist la TVR Iași, la vârstă de 19 ani, unde a fost reporter

de știri, apoi a prezentat emisiunea pentru copii “Țara lui Piticot”, ulterior transferându-se la București, unde a debutat ca reporter la redacția de știri externe a TVR. Apoi, timp de doi ani, Andreea Marin a prezentat principalul jurnal de știri, și a fost corespondentul TVR la Gala Premiilor Oscar, la Hollywood.

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă, de către marele om de televiune
Valeriu Lazarov, în urma unui casting, să prezinte celebra emisiune “Surprize, surprize”. Andreea Marin a obținut de-a lungul carierei sale zeci de distincții, și este considerată una dintre cele mai elegante si inspiraționale  prezențe feminine din România.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, este invitata primei ediții a celui de-al doilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D![Sursa foto: KanalD]

Care a fost primul salariu de la ‘Surprize, surprize’?”, “Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, “De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, “Ați adoptat copii pentru imagine?”, “Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, “Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, “Ați fi acceptat o cerere în
căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, “Sunteți falsă?”, 
acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Marin, în prima editie a noului sezon a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Cine vor fi câștigătorii „Puterea Dragostei”, sezonul acesta? Cei doi îndrăgostiți reprezintă cuplul norocos

[ad_2]

Citește mai mult..