ALERTĂ- O minoră de 14 ani, din Ștefăneștii de Jos, căutată de polițiștii din Ilfov. Persoanele care o văd sunt rugate să sune la 112

[ad_1]

Pe data de 3 februarie, o minoră din județul Ilfov, a plecat de bunăvoie de la adresa de unde locuiește cu bunica. Aceasta nu s-a mai întors de atunci. Persoanele care o văd sunt rugate să solicite un apel de urgență la 112!


In articol:


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov caută o minoră  în vârstă de 14 ani, care la data de 3 februarie, a plecat voluntar de la adresa unde locuieste cu bunica, din localitatea Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov și nu s-a mai întors.

Citește și: ALERTĂ- Minoră dispărută. Cleanu Petrina Cristiana a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Sesizarea a fost formulată în seara de 3 februarie, în jurul orei 19:43 prin apel 112, de către bunica minorei, care a declarat faptul că, în ziua de 3 februarie a c., în jurul orei 17:00, nepoata sa, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE MINORĂ

Semnalmentele minorei: înălțime 1,65 m, aproximativ 40 kg, ochii căprui, păr negru, lung, fața ovală, nu prezintă semne particulare.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă- wowbiz.ro

La momentul plecării minora era îmbrăcată cu un pulover alb, cu o geacă albă, cu pantaloni tip blugi de culoare albastră și încălțată cu ghete de culoare neagră. Minora poartă cercei.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să solicite un apel la 112

Persoanele care dețin date ori informații, sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție.

Citește și: UPDATE- Bărbatul cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol a fost prins de polițiști

O femeie a dispărut fără urmă, după ce a ieșit la plimbare cu câinele său

Nicola Bulley din Marea Britanie a dispărut fără urmă, după ce a ieșit la plimbare cu câinele său, de-a lungul râului Wyre, în Lancashire. 

Anchetatorii i-au găsit câinele și telefonul, care era pe o bancă, încă conectat la o videoconferință de lucru, potrivit The Independent.

Mesajul șocant lăsat de Nicola Bulley pe rețelele sociale

Echipajele de urgență, inclusiv echipa de pompieri și salvare din Lancashire, echipa de salvare montană Bowland Pennine și echipa de căutare subacvatică din nord-vest au început s-o caute pe femeie, în timp ce poliția locală a făcut apel pentru un „potențial martor cheie” să se prezinte la secție pentru a da eventuale informații despre caz.

Citeste si: Ce se intampla daca stergi geamurile cu balsam de rufe: trucul care rezolva o problema ce apare des- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Singurul „suspect” în acest caz este un bărbat necunoscut, în vârstă de 70 de ani, cu părul alb și o înălțime de 1,80 m, bine făcut, care plimba și el un câine pufos în zonă în perioada în care femeia a dispărut fără urmă. Până în prezent, bărbatul nu a dat niciun semn, păstrând tăcerea și creând și mai multă confuzie și disperare în rândul apropiaților femeii.

[ad_2]

Citește mai mult..