VIDEO. A plouat cu bani pe o autostradă din Spania. Peste 20.000 de euro au zburat pe geamul unei mașini

[ad_1]

O ploaie cu bancnote de euro a provocat o goană nebună după bani pe o autostrada din Spania. Șoferii au oprit mașinile și au început să strângă cât de multe bancnote au apucat. 


In articol:


Un accident pe autostrada A-7, în apropierea orașului Marbella, a trimis peste 20.000 de euro în numerar pe geamul unei mașini, scrie presa spaniolă.

Vehiculele din apropiere, inclusiv un autobuz, s-au oprit zgomotos în timp ce șoferii s-au grăbit să ridice bancnotele înainte de sosirea poliției.

Citește și: O mămică a câștigat marele premiu la loto și și-a dat demisia pe loc

Șoferii care conduceau luni pe autostrada A-7 din Spania, în vecinătatea orașului Marbella, au fost surprinși să vadă brusc bancnote de 50 de euro zburând în toate direcțiile.

Citește și: Un om de afaceri ucis de interlopi, înmormântat în picioare. Motivul este uluitor

Garda civilă spaniolă responsabilă de traficul rutier a transmis că incidentul a fost cauzat de ciocnirea dintre un campion și un autoturism ai cărui ocupanți transportau aproximativ 20.000

de euro în numerar.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, mai mulți șoferi și-au oprit mașinile în mijlocul autostrăzii pentru a merge la vânătoare de bancnote, ceea ce a creat un blocaj major în trafic și posibile situații periculoase.

Surse din poliție au spus că oricine a avut banii asupra lui a comis o infracțiune, deși nu au fost efectuate arestări.

Care este explicația pentru ploaia de bani de pe autostradă

Publicația spaniolă La Vanguardia a lămurit cum s-au derulat lucrurile și cum au ajuns bancnotele de 50 de euro pe șosea.

Banii erau în proprietatea unui grup de patru tineri, care mergeau din Valencia în Costa del Sol, pentru a cumpăra o mașină în numerar, potrivit Diario Sur.

Banii- în total 20.000- se aflau într-un rucsac în interiorul unei mașini Seat Toledo, al cărui portbagaj a ajuns să se deschidă când ocupanții au fost loviți de un camion mare din spate.

Citește și: Pedofilul care a torturat și înfometat copiii împreună cu partenera sa, găsit mort în celula de închisoare

Primii șoferi care au fost martori imediat la scena și-au oprit vehiculele – inclusiv un șofer de autobuz – și au ieșit să ia cât mai multe hârtii au putut, așa cum se vede în videoclipurile postate pe rețelele de socializare.

Acest lucru a creat imediat un ambuteiaj major pe autostradă, atrăgând rapid o mașină de patrulare a Gărzii Civile la fața locului.

Posibile sancțiuni după incidentul de pe autostrada din Spania

Transportul de până la 100.000 EUR în numerar este permis de lege, însă nu și oprirea pe autostradă pentru recuperarea banilor pierduți.

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Incidentul ar putea avea consecințe legale, întrucât surse din Poliția Rutieră au amintit pentru publicația La Opinión că Regulamentul General de Circulație interzice în mod expres oprirea mersului pe autostradă dacă nu este pentru o cauză majoră precum o avarie sau un accident.

Imaginile care au devenit virale prin rețelele de socializare arată mult mai multe vehicule decât cele implicate în accident oprite, unele dintre ele pe banda centrală a autostrăzii și chiar cu ușa complet deschisă, în timp ce mai mulți șoferi au devenit deja pietoni alergați pe șosea. după facturi.

Sursele adaugă că oprirea pe acest tip de drum fără o cauză justă este o abatere gravă care poate fi sancționată cu amenzi de până la 200 de euro, în timp ce coborârea din vehicul și mersul pe șosea fără vestă reflectorizantă ar însemna o altă infracțiune care este amendată cu alți 200 de euro.

În tronsonul în care s-a produs accidentul se poate circula cu o viteză de 120 de kilometri pe oră.[ad_2]

Citește mai mult..