VIDEO | Un tânăr de 17 ani a rezistat mai bine de 94 de ore sub dărâmături. Gestul care l-a ținut în viață!

[ad_1]

Lupta pentru viață continuă în Turcia. Victimele prinse sub dărâmături se chinuie să supraviețuiască până când salvatorii îi vor scoate la suprafață. Este și stuația lui Adnan, un tânăr de 17 ani care a stat mai bine de 4 zile sub dărâmături.


In articol:


Fiecare clipă contează pentru victimele cutremurului din Turcia și Siria. Oamenii prinși sub zidurile clădirilor se chinuie să supraviețuiască, de la copii la cei mai în vârstă toți își doresc să fie scoși în viață

de sub zidurile durerii. 

Adnan Muhammet Korkut, un tânăr de 17 ani, a ales să lupte până când echipele de salvare au ajuns la el. 

Adnan a stat 4 zile și 4 nopți sub dărâmături

Timp de 94 de ore Adnan a stat blocat sub dărâmături, bocul de 5 etaje în care locuia s-a dărâmat.
S-a rugat în fiecare moment în care a stat sub bucățile de zid. Salvatorii i-au auzit vocea și l-au scos la suprafață. Tatăl său, Mehmet Korkut nu a plecat de la locul respectiv până când nu și-a văzut băiatul scos de sub dărâmături.

Momentul când Adnan a fost scos a fost unul de-a dreptul emoționant.

Tatăl mama și fratele băiatului au izbucnit în plâns când l-au văzut că este bine. Adnan a povestit că pentru a rămâne în viață a fost nevoit să își bea propria urină. 

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ați venit”, a spus Adnan și i-a îmbrățișat pe toți cei dragi chiar dacă el era urcat pe targă pentru a fi transportat pentru îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO- Cutremurele din Turcia și Siria au băgat spaima în români. Vor să se adăpostească în buncărele din țară, însă autoritățile interzic acest lucru

Citeste si: Cristi Borcea, mărturisi dureroase din vremurile în care a fost la închisoare: „Sărbătorile erau cele mai dureroase”. Cum arăta, atunci, o zi din viața afaceristului- kanald.ro

Citeste si: Cristi Borcea spune lucrurilor pe nume, după patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel!- wowbiz.ro

„Vă mulțumesc tuturor”, a mai spus adolescentul cu ochii în lacrimi.

Peste 24.000 de persoane au murit în urma cutremurelor

Numărul deceselor cauzate de cutremurul de marți, 7 februarie 2023, continuă să crească în Turcia și Siria, cele mai afectate țări. Echipele de salvare continuă să găsească supraviețuitori la mai bine de 100 de ore de la producerea seismului.

Cutremure în Turcia și Siria.  Bilanțul dureros al cutremurului din Turcia și Siria continuă să crească de la o oră la alta.

Numărul persoanelor care au murit a ajuns până la această oră la 24.208.  Mai exact, 20.665 de persoane au murit în Turcia, iar 3.553 în Siria. 

Citește și: VIDEO- Mii de persoane se oferă să o adopte pe Aya, fetița născută printre dărâmături

Mai mult de 12.500 de clădiri au fost complet distruse sau grav avariate în ambele ţări. Eforturile de salvare continuă în condiţii de ger, ia speranţele de a găsi mai mulţi supravieţuitori scad tot mai mult.

Citeste si: “Nu mă mai căutați.” Ce hotărâre a luat Marius Elisei după ce a ajuns să fie bombardat cu apeluri, după despărțirea de Oana Roman- kfetele.ro

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Instagram a actriței Cansu Dere după ce presa internațională a lansat zvonul că a dispărut în urma cutremurului din Turcia- radioimpuls.ro

Aproximativ 93.000 de persoane au fost evacuate din zona unde a avut loc cutremurul din sudul Turciei şi mai mult de 166.000 de persoane au fost implicate în eforturile de salvare şi ajutor. 

Au existat 1.891 de replici de la primul cutremur de luni dimineață.

Citește și: Cansu Dere, protagonista serialului ”Infidelul”, este de negăsit după cutremurul din Turcia



[ad_2]

Citește mai mult..