Cadavrul mămicii dispărute Nicola Bulley a fost găsit de un „clarvăzător”. „Am decis să folosim acest simț paranormal”


Poliția britanică a confirmat luni că acel cadavru descoperit în weekend pe albia râului este corpul mămicii dispărute Nicola Bulley. Mămica în vârstă de 45 de ani dispăruse fără urmă pe data de 27 ianuarie, în timp ce își plimba cățelul pe malul râului, imediat după ce își lăsase fetițele la școală.


In articol:


Bărbatul care a găsit trupul fără viață al mămicii dispărute Nicola Bulley se autodefinește ca „medium”, adică persoană înzestrată cu capacități paranormale, informează publicația Mirror.co.uk.

Deși poliția și scafandrii profesioniști au căutat cel puțin două săptămâni în râu corpul femeii dispărute, fără să aibă vreun rezultat, o veste-șoc a venit în weekend.

Citește și: Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley, mămica dispărută în timp ce își plimba cățelul

Două persoane fără legătură directă cu cazul au anunțat găsirea unui cadavru la aproximativ 1,5 km de locul unde Nicola Bulley își lăsase telefonul pe bancă.

Două persoane cu puteri paranormale au ajutat la găsirea cadavrului

Cum a fost găsită Nicola Bulley

Jason Dean Rothwell a fost fotografiat pe malul râului Wyre în weekend, părând să ajute poliția cu localizarea și recuperarea unui cadavru.

Din păcate, s-a confirmat între timp că este vorba chiar de Nicola Bulley, spre disperarea familiei sale.

Citește și: De ce s-a sinucis Diana, modelul controversat care a vrut să semene cu o fetiță

Citeste si: Un nou val de cutremure, în România. Ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Nici Loredana Groza nu-și imagina că se va întâmpla asta: „M-am îndrăgostit. Deci, iată-ne aici, împreună”- wowbiz.ro

Bărbatul care a găsit trupul Nicolei se auto-descrie ca „medium, clarvăzător și cititor în cărți Tarot”.

Rothwell și o prietenă au fost văzuți de presă lângă River Wyre în weekend, părând să ajute poliția la recuperarea cadavrului.

Într-o declarație făcută după apariția speculațiilor în presă, Rothwell a precizat că el și prietena „au asistat poliția”, subliniind totuși că nu a fost rugat de poliția din Lancashire sau de familia Nicolei să-și ofere serviciile de „spiritualiști sau medium”.

Mediumul: Am asistat anterior la recuperarea unei alte persoane

Jason Rothwell a făcut o serie de precizări, luni seara, cu privire la implicarea sa în cazul dispariției Nicolei Bulley. El a apreciat deschiderea cu care poliția din Lancashire i-a tratat pe spiritualiști sau clarvăzătorii care au venit să dea o mână de ajutor.

Citește și: Adevărul despre Nicola Bulley, mămica dispărută când își plimba câinele, dezvăluit de poliție. „A fost umilită”

„După cum a devenit evident, da, sunt eu în imaginile care circulă în prezent în mass-media referitoare la cazul lui Nicola Bulley și da, ieri dimineață am fost eu și o prietenă cei care am anunțat și am asistat poliția în recuperarea unui cadavru din râul Wyre
Ar fi nepotrivit din partea mea să discut mai în detaliu orice despre acel cadavru, având în vedere că o identificare oficială a corpului în cauză nu a fost încă confirmată.
De asemenea, aș dori să mulțumesc poliției din Lancashire pentru ajutor, sprijin și deschiderea minții cu care ne-au tratat, în urma apelului nostru- spiritualiștii sau mediumii nu sunt, evident, ceva cu care poliția se întâlnește în fiecare zi și apreciez respectul pe care ni l-a acordat amândurora.
De asemenea, este important de menționat că nu am fost rugat de poliție sau de familia lui Nicola să mă implic în acest caz, dar după ce am văzut speculațiile sălbatice și comentariile dureroase care au fost în desfășurare și am asistat anterior la recuperarea unei alte persoane, am decis să folosim orice „dar” pe care îl avem noi clarvăzătorii pentru a încerca să o găsim pe Nicola Bulley„, a scris bărbatul pe Facebook.

Citeste si: „Am intrat în panică.” Ce diagnostic grav a primit fiica Adelinei Pestrițu! Vedeta a stat zi de zi alături de ea în spital, timp de o săptămână- kfetele.ro

Citeste si: ”Am fost dezamăgită!” Irina Nicolae rupe tăcerea și tranșează scandalul cu fostele sale colege. Artista a recunoscut de ce a părăsit trupa A.S.I.A- radioimpuls.ro

Potrivit spiritualistului, el nu va oferi alte informații sau comentarii în acest moment cu privire la munca implicată în găsirea acestei persoane și „nici nu este locul meu să mă angajez într-o discuție despre modul în care acel corp a ajuns în apă”. 

Locul unde a fost găsit cadavrul Nicolei Bulley

 Citește mai mult..